Salut!
Dupa un an in care am renuntat la acvarii pentru a ma ocupa de iaz (apropo:am cate ceva sa va arat si acolo

) m-a apucat din nou dorul.
Problema era ca eu aveam acvariul cel mare pregatit pentru cichlidae si populat cu pui de koi.Initial ma gandeam sa mai aman,dar astazi m-am suparat si am plecat la cumparaturi.
Am mutat puii in acvariul de 200 de l,steril,unde imi e mult mai usor sa le fac curat,am scos cataroaiele,am scos nisipul si am curatat acvariul.
Initial ma gandeam la pietris negru,roci vulcanice si 2 radacini ramificate,iar la flora era ceva destul de vag.Pana la urma m-am folosit de rocile luate pentru africani(de care mi-a trecut inainte de a incepe :lolyes: )
Am rasucit pietrele si cioatele de mi-a venit rau astazi si inca nu sunt 100% multumit.
Asadar,datele problemei sunt urmatoarele:
Acvariu:145x45x50 (Lxlxh)
Filtru Sun Sun 404 + un Resun sp 2500 care deocamdata isi face treaba in acvariul cu pui
4 neoane:2 x reef white,2 x plant grow
Pietris negru,pietre de rau,cioate
Fauna:
20 x neoni rosii
20 x rummy nose
10 x cory panda
2 x botia
Vreau sa mai iau si o pereche-2 de pesti deosebiti,vedetele acvariului,dar nu sunt 100% sigur ce.Ma gandeam la colisa,dar ramane de vazut.
Flora:momentan o tufa de cryptocoryne si una de hygrophila,care nu stiu daca vor ramane.
Vreau sa imbrac pietrele in moss in asa fel incat sa semene cu niste munti acoperiti de verdeata,iar pe centru,unde am lasat liber,o sa pun o planta care sa nu se inalte foarte mult,dar sa se intinda,tip covor,probabil.
Apa nu s-a limpezit inca pentru ca filtrul functioneaza de o ora si ceva.Maine dimineata sper sa fie limpede.
Acest jurnal nu va avea titlu deocamdata,pentru ca nu am gasit inca un titlu potrivit.
Astept critici si sfaturi din partea voastra!
Ape limpezi!