| Message |
|
|
|
cateva foto cu acvariul in stadiul de azi.
|
 |
|
|
|
Am si eu o intrebare. De ce, dupa ciclarea acvariului, pana la popularea cu pesti, NO2 era aproape de valoarea 0 si acum dupa populare, valoarea NO2 nu scade sub 0,09 chiar daca fac schimburi de apa la 5 zile aprox. 35% din apa? Multumesc mult.
|
 |
|
|
|
am facut o curatenie in ceea ce priveste plantele care nu merg prea bine si am facut niste schimbari, 30 neoni si 4 ancitrusi sunt suficienti ca si numar intr-un acvariu de 128l?
|
 |
|
|
|
iar altora le merg cam prost, ce se poate face?
|
 |
|
|
|
am nevoie de sfaturi, unor plante le merg foarte bine,
|
 |
|
|
|
inca o imagine
|
 |
|
|
|
un update dupa popularea acvariului, parametrii sunt urmatorii: NH4-3, NO2-0,06, gH-6, kH-8, pH-7, pentru NO3 inca nu am test, shimbul de apa il fac 30% pe saptamana.
|
 |
|
|
|
Un update, prima imagine din 31.03.2011, a doua imagine 18.03.2011, astept pareri si critici totodata si niste pareri pentru popularea acvariului, eu ma gindeam la 20 neoni si 4 ancitrusi, ce parere aveti?
|
 |
|
|
|
vinde-i, sunt cam multi, depinde care resturi(mancarea care nu o mananca celalti pesti sau'' fecale lor, in nici un caz'').
|
 |
|
|
|
Docamdata plantelor le merg foarte bine, fertilizez cu Frropol(JBL), dupa cum scrie in prospect si cu CO2 din bomba, cca. 3 bule pe secunda.
|
 |
|
|
Salutare si bine ai venit.
|
 |
|
|
|
Sunt legate in paralel, in serie nu se vor aprinde, iar intre sistemul de iluminare si acvariu am geam ca si capac. Adincimea este de 100 mm.
|
 |
|
|
|
o imagine a sistemului de iluminare.
|
 |
|
|
|
multumesc Dolly.
|
 |
|
|
|
maine o sa pun o imagine, acvariul il am la serviciu.
|
 |
|
|
|
nu am neoane, am 6 becuri 6500k daylight si 2 becuri 3000k.(8 x 15w)
|
 |
|
|
|
au aparut si algele", verzi filamentoase(ca firul de par cca. 1-2cm lungime), ce masfatuiti sa fac sa scap de ele?
|
 |
|
|
|
un update, incet, incet, incepe sa arate a acvariu, astept pareri si critici totodata, multumesc.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit! Ape limpezi si pesti sanatosi.
|
 |
|
|
|
un update azi, am combinat becurile si anume:6 becuri 6500k si 2 becuri 3000k, rezultatul, culorile plantelor sunt puse mai bine in evidenta, ramane de vazut daca o sa ma umplu de alge.
|
 |
|
|