[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cocolino
Forum Index » Profile for cocolino » Messages posted by cocolino
cateva foto cu acvariul in stadiul de azi.
Am si eu o intrebare. De ce, dupa ciclarea acvariului, pana la popularea cu pesti, NO2 era aproape de valoarea 0 si acum dupa populare, valoarea NO2 nu scade sub 0,09 chiar daca fac schimburi de apa la 5 zile aprox. 35% din apa? Multumesc mult.
am facut o curatenie in ceea ce priveste plantele care nu merg prea bine si am facut niste schimbari, 30 neoni si 4 ancitrusi sunt suficienti ca si numar intr-un acvariu de 128l?
iar altora le merg cam prost, ce se poate face?
am nevoie de sfaturi, unor plante le merg foarte bine,
inca o imagine
un update dupa popularea acvariului, parametrii sunt urmatorii: NH4-3, NO2-0,06, gH-6, kH-8, pH-7, pentru NO3 inca nu am test, shimbul de apa il fac 30% pe saptamana.
Un update, prima imagine din 31.03.2011, a doua imagine 18.03.2011, astept pareri si critici totodata si niste pareri pentru popularea acvariului, eu ma gindeam la 20 neoni si 4 ancitrusi, ce parere aveti?
vinde-i, sunt cam multi, depinde care resturi(mancarea care nu o mananca celalti pesti sau'' fecale lor, in nici un caz'').
Docamdata plantelor le merg foarte bine, fertilizez cu Frropol(JBL), dupa cum scrie in prospect si cu CO2 din bomba, cca. 3 bule pe secunda.
Salutare si bine ai venit.
Sunt legate in paralel, in serie nu se vor aprinde, iar intre sistemul de iluminare si acvariu am geam ca si capac. Adincimea este de 100 mm.
o imagine a sistemului de iluminare.
multumesc Dolly.
maine o sa pun o imagine, acvariul il am la serviciu.
nu am neoane, am 6 becuri 6500k daylight si 2 becuri 3000k.(8 x 15w)
au aparut si algele", verzi filamentoase(ca firul de par cca. 1-2cm lungime), ce masfatuiti sa fac sa scap de ele?
un update, incet, incet, incepe sa arate a acvariu, astept pareri si critici totodata, multumesc.
Bine ai venit! Ape limpezi si pesti sanatosi.
un update azi, am combinat becurile si anume:6 becuri 6500k si 2 becuri 3000k, rezultatul, culorile plantelor sunt puse mai bine in evidenta, ramane de vazut daca o sa ma umplu de alge.

Forum Index » Profile for cocolino » Messages posted by cocolino
Go to: