[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ioanis
Forum Index » Profile for ioanis » Messages posted by ioanis
mai este o posibilitate .verifica daca ai montat corect capacul filtrului.daca acel stutz ,prin care intra apa in filtru, nu l-ai pus in dreptul gaurii ce conduce apa in josul filtrului,atunci apa nu trece prin mediile filtrante si doar este recilculata prin
partea de sus .am patit-o si eu prima data cind am montat un tetratec si dupa citeva zile, apa in acvariu in loc sa se limpezeasca era din ce in ce mai murdara.
280l/h este prea putin pt 140l .eu iti recomand un 700l/h.
se pare ca HC -ul tau e de fapt HM.prea a luat-o in sus.in rest bazinul are potential.sa te bucuri de el.
poate inflori si sub apa din ce am vazut pe net . la mine singura data cind am reusit sa vad o floare a fost cind s-a desprins o tufa si am gasit-o plutind prin acvariu.poti experimenta si tu.nu pierzi nimic.
nu vreau sa te dezamagesc dar acei boboci de blyxa e posibil sa nu infloreasca niciodata sub apa .
daca tii neaparat sa vezi floarea de blyxa atunci taie o bucata de planta care contine un boboc si las-o sa pluteasca .
imi place blyxa ca e plina de boboci.ce metoda de fertilizare folosesti la un bazin asa de mare?
gazonul s-a intins bine si a suferit si o tunsoare.acum ca s-a mai racorit un pic sper sa mearga si mai bine.
http://www.flickr.com/photos/60563080@N04/8151396432/in/photostream/
Bine ai venit pe forum si iti multumesc inca o data pe aceasta cale pentru H.C.-ul pe care mi l-ai trimis in august.
cred ca ai identificat gresit o planta.ma refer la cea de gazon.nu esta glosso ci marsilea hirsuta.
.oricum inceputul este promitator.un difuzor ceramic (recomand dennerle)e ok pt cei 60 de litri.
felicitari pt modul in care ai grija de acvariu si sa fie sanatoasa viitorul acvaristicii in Rom.
scuza-ma ca am reusit sa te enervez, dar cum as fi putut sa stiu despre ce substanta este vorba?
daca le ai cu chimia iti doresc mult succes la calcularea dozajelor.
riccia nu o sa se fixeze niciodata, pt ca normal este o" planta" plutitoare.totdeauna va trebui
sa o fixezi tu cumva.mossul are" sistem" de prindere. riccia are avantajul ca se ridica la suprafata cind
o tunzi pe cind mossul se imprastie prin tot acvariul.
nu mai stiu.ce "locatari"ai?s-ar putea sa fie vinovati.daca nu treci la munca de chinez.
ma bucur ca ai revenit la plante.prima dragoste nu se uita niciodata.
imi place.
acel fertilizant banuiesc ca nu este pt uz acvaristic, deci nu iti recomand folosirea lui nici macar dizolvat.
cred ca este o infectie bacteriana.oricum viziteaza" jbl on line hospital" si alege si tratamentul adegvat.
referitor la blyxa ai dreptate.intr-o perioada cind am marit doza de fosfati, in incercarea de a scapa de GSA,
la mine a si inflorit.
Stefane cum stai cu fierul?ai facut ceva teste?intreb asta, pt ca pentru mine pogostemonul este testul natural
de fier.cind are frunzele tinere galbene si nu verzi inseamna ca ii duce dorul.este un mare iubitor de fier.
pe parcursul ultimilor 2 ani am incercat si eu trei linii de fertilizare:jbl,tropica,seachem.
personal am fost cel mai multumit de seachem.produsele sint intradevar concentrate dar la
cite plante vrei tu sigur nu poti ramine la dozajul recomandat de producator.la cita lumina
si co2 ai tu cred ca doza o sa fie cel putin tripla.deci trebuie sa refaci putin calculele.un lucru
am inteles si eu in acesti doi ani:daca vrei plante frumoase trebuie sa le dai de toate din belsug.
mult succes in noul setup.
cred ca te-ai cam grabit sa bagi discusii .daca am inteles eu bine, tu ieri ai dat drumul
la bazin .ai spus ca astepti sa se cicleze.de ce nu ai asteptat?

Forum Index » Profile for ioanis » Messages posted by ioanis
Go to: