Message |
|
m-as bucura tare mult daca ar fi o ludwigia 'rubin'.
|
 |
|
Fotografia e facuta in urma cu o saptamina imediat dupa ce am cumparat-o.
Am observat ca frunzele care dau acum sint mult mai rosii si putin lunguiete.
Mai atasej o fotografie (din alt acvariu)facuta astazi poate ajuta cu ceva .daca nu ,mai asteptam sa mai creasca si mai vedem.
|
 |
|
Rog daca se poate o parere despre planta din imagine.nu reusesc sa o identific.am cumpara-o de la IKEA(aici vind si asa ceva)dar nu dau denumirile plantelor pe care le vind.nu stiu daca a fost crescuta in regim emers sau submers.
|
 |
|
Bun venit.ai nimerit unde trebuie pentru a realiza ceea ce ti-ai propus.iti doresc mult succes.cred ca trebuie sa citesti regulile sectiunii "despre noi" si sa te conformezi.fa si o prezentare mai detaliata a acvariului.
|
 |
|
Paracheirodon innesi(tipici)
|
 |
|
Si eu sint detinatorul a 6 neoni pe care-i tin de 7-8 luni la 26-27 grade si par a fi f .fericiti.cred ca este important sa observam la ce temperatura au fost obisnuiti.eu la pet shop i-am gasit in 26 grade si aici ai tin si eu si par a fi ok.bineinteles pot fi influentati si de alti factori dar asta e ce cred eu despre temperatura.
|
 |
|
multumesc.sa vezi cum e la vara cind sint 45 si eu ma chinui sa tin sub 30 in acvariu 
|
 |
|
Imi cer scuze dar chiar am omis sa ma prezint.Ma numesc Ionel(Jan) Cordun ,sint din IASI dar traiesc in CIPRU de 12 ani.Am 37 de ani.De acvaristica am fost fascinat intotdeauna .ceva experiente in copilarie si acum de aprox.6 luni.Acvariu-1x80 l si 1x20 l pe post de carantina ,spital,etc.filtru tertatec ex 600 ,incalzitor serax100w.substrat Flourite de la Seachem. Flora(inca in formare)-anubias barteri caladiifolia,anubias barteri nana,cryptocoryne wendii,hygrophila corymbosa angustifolia,vallisneria asiatica,sagittaria subulata.fauna:6-neoni,3 zebre,3 platy,1 ancistrus albino,1glass fish indian.probleme cu fertilizarea si co2.cam atit.
|
 |
|
OK.
|
 |
|
am inteles ca au acelasi principiu de functionare dar modul de calcul (w/volum )ramine acelasi?intreb pentru ca un tub de 18 w, sera plant color, scoate 4900 kelvin si un bec economic de 11w philips, day cool light ,scoate 6000.
|
 |
|
Intervin din nou cu o nelamurire de-a mea.Lumina pe care o difuzeaza neoanele e la fel cu cea pe care o difuzeaza lampile economice?multumesc si CRACIUN FERICIT tuturor.
|
 |
|
Ai putea identifica boala si tratamentul intrind pe JBL Online hospital.
|
 |
|
Salut tuturor.as dori sa va intreb daca foloseste cineva produse de la Seachem si ce parere are despre ele?ma intereseaza in mod deosebit substratul Fourite.va multumesc.
|
 |
|
teoretic este normal atita timp cit tu ai setat la 8,8 si el este inca sub aceasta valoare.incearca sa-l setezi la o valoare mai mica de 8,78 si vezi daca mai baga co2
|
 |
|
Va multumesc f.mult
|
 |
|
nu am melci in acvariu.deci sa inteleg ca acele colonii bacteriene nu sint periculoase in nici un fel?mentionez ca la setarea acvariului am folosit produse de la SERA:aquatan si nitrivec.am prea multe bacteii in acvariu?
|
 |
|
o sa am rabdare.cu acvaristica sint la inceput iar locatia am trecut-o cu citeva minute in urma.
|
 |
|
Am setat primul meu acvariu in urma cu doua saptamini.azi am schimbat pt prima oara circa 20% din apa.cind am desfacut filtrul intern sa-l curat ,am observat ca pe piciorusele ventuzelor de prindere si pe ventuzele pompei de apa era lipita ca un fel de gelatina.poata sa imi spuna cineva ce este aceasta gelatina?
|
 |
|