[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: clopotel
Forum Index » Profile for clopotel » Messages posted by clopotel
tin sa va anunt ca tocmai mi-am mai luat 7 pesti 2 sanitari 3 tetrazona si inca doi mai marice(cu niste chestii ca niste mustati ca la scalari) si lungieti albastrii
am o intrebare: cum se numesc pestii din clipul de la kmol(primii..aceeia negrii cu aripioare portocalii??si sunt sanitari??)
mda..deci nu am inteles nimic din ce ai zis))..imi poti explica pas cu pas?? pe messengr ar fi mai bn..deci id meu de messenger este: yo_sergiu05...si ii rog pe admini si pe moderatori sa nu imi bea ban sau sa cenzureze id-ul

P.S: cine imi da add sa imi spuna pe mes prima si prima oara ca au id meu de pe forumul acvariu.ro astfel ii voi trece in sectiunea acvarisit ..
Multumesc!
inca o intrebare: ce este un aspirator de substrat(daca s-ar putea sa puneti cateva poze) si cum si daca pot sa imi fac si eu unul acasa??
se gaseste in orice pet-shop??..nu are cineva sa imi trimita prin curier rapid, sau autocar, sau posta niste plante?de preferat pistia?? va rog!
k..ai dreptate si mi-ai dat muult de gandit...dar cam cat costa o planta naturala????

Off-Topic: pentru kmlo: ce vrea sa reprezinte avatarul tau?
adica nu au boala(cred) dar daca tot mor..cred ca au ceva(de la neciclare)..eu acum trebuie sa ies..deci nu asteptati raspunsuri rapide
k...dar nu stiu cui sa ii dau..ca nu prea am vazut pe nimeni pe forumul asta care sa fie din brasov..si sa ii arunc la gunoi de vii imi e mila si la pet-shop nu cred ca ii primeste asa bolnavi
O.K. deci acum ce sa fac? sa astept sa moara pestii???sau ce? ca sa pot face apoi ciclul?
sau se popate cumpara ceva de la pet-sohp-uri"??sa cumpar ceva si sa pun in afa sau ceva de genu/
si acum ce as mai putea face?? fara sa ciclez again??
cel de la care am luat mi-a spus ca el a facut ciclarea deci eu nu am mai facut-o. cred ca am gresit...dar oare daca imi iau 2 sanitari nu mai fac si ei ceva pe acolo?..ma refer ca poate mai "curata" acvariul de boli
acvariul meu este de 60 de litrii cu capac, neon, filtru, incalzitor, termometru din acela negru lipit pe acvariu, pompa de aer (4,5 l/m) din care un furtun se duce intr-o piatra de aer ce formeaza o perdea de aer si un firtun se duce intr-o piatra mic(rotunda) de aer ce se afla sub o buturuga si scoate bule de aer...plante doar artificiale si urmatorii pesti(apropo..imi cam mor pesti():2 rasbora, 2scalari, 1 xipho, 3 guppy, 2 neoni, 2 zebre si inca un peste nu stiu cum se numeste

si nu stiu de ce imi mor pestii in fiecare zii pe capete(
buna..am o noua problema..si anume am un peste care sta numai in perdeaua de aer in partea de sus in colt cu capul in sus si da f f repede din gura!...oare ce are???!?!?!
am inca o intrebare...in filtrul pe care il am de la cineva pe langa buretele acela jos mai este un fel de cutiuta neagra(cu gauri) in care sunt niste bile de plastic..pentru ce sunt oare cele bile?? sa se adune mizeria in ele?(pentru ca au ca niste gauri in ele sau nu stiu cum sa zic)
din cate stiu eu...boala aceasta se numeste gris si nu prea se trateaza cu medicamente..adica am avut si eu un molly cu boala asta si l-am tratat dar tot a murit(chiar azi dimineata l-am gasit mort)

deci cu parere de rau iti spun sa te astepti la moartea bietului pestisor
k..ms de raspuns
gata..pe xipho ala l-am gasit de dimineata mort pe fuldul acvariului cu burta in sus
Acum am o intrebare: ce temperatura trebuie sa aiba apa???pentru ca unu spun ca trebuioe sa aiba in jur de 28 grade C iar altii spun ca trebui in jur de 24 grade C !
am inca o mare p[roblema...unul din xipho(masculul) sta numai pe fundul acvariului si de abia mai sufla...ce ar trebui sa fac?? rog raspuns rapid
cirotariu wrote: dar unii dintre noi, nu spui cine...,

adica tu?

Forum Index » Profile for clopotel » Messages posted by clopotel
Go to: