Pune niste plante naturale care sa consume nitratii si scoate scoicile alea. Ca fundal pune autocolant negru sau albastru. Si inca ceva, mi se pare mie sau ai mai pus pesti? Si te mai rog inscrie aici toti pestii pe care ii ai , si cati din fiecare specie.
Ps. plantele artificiale sunt kicth, plus ca nu sunt bune, deoarece mai emana toxine din vopsea.
Acvariul nu sta bine in lumina acolo(bata soarele in el).
Scoicile nu au ce cauta acolo.
Scalarilor le trebuie mai mult decat 60 de litrii de apa.
Mai las si pe altii...
Pesti ai cam multi. Ori renunti la scalari xipho si zebre si la rasbora (pe care iam vazut in videoclip) ori la restu si ramai cu rasbora, care daca ai doar doua mai ia inca 6 si lasa acvariu cu 8 rasbore si muuulte plante(sa se simpta bine) si doar atat.
clopotel wrote:niste pesti mici care seamana cu nuste rechini dar nu stiu cum se cheama daca mi-ai zice ar fi super.....
Pangasius, bala shark ... dar cam toti se fac mult prea mari pentru acvariul tau. Si nu sunt rechini
am inteles ca pe celelalte le cam mananca pestii si fac si multe alge si se impute apa si etc...si in plus le mai trebuie nush ce chestii speciale la radacini si nu prea mai am bani nici de ingrasamintele alea care trebuiesc si nici de plante naturale...
Nu toti pesti mananca plantele. Iar cei care mananca plante nu halesc orice planta. Apa nu se impute de la plantele vii. Doar de la "mortaciuni" si fecalele pestilor. Sincer la cat costa un plastic nu stiu care este mai rentabil. Una din speciile de care zici tu ca nu stii ce este se numeste Harlequin Rasbora http://www.aquahobby.com/gallery/e_rasbora.php
This message was edited 1 time. Last update was at 02/09/2010 17:06:07
Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
E un pas mare facut de tine. Bravo.
Ce ai tu acolo insa e o mare aglomerare de specii care nu se potrivesc. Ai putea pastra xipho moly si zebrele.
Scoate scoicile, si pune un fundal negru. Usor usor o sa ai un acvariu frumos
merci alex..in sfarsit cineva care imi apreziaza munca.. si celalti numai ma critica(nu va suparati..stiu ca sunt bune si criticiiledar totusi mai vedeti si voi si partile bune)
This message was edited 1 time. Last update was at 02/09/2010 17:03:54
Clopotel, nu e vorba de critici. Normal ca toti apreciem ce faci, ca dovada ca oamenii iti scriu si iti dau sfaturi. Daca nu apreciau cum avansezi, te lasa lumea in plata domnului si nu mai scria nimeni. Criticile intotdeauna sunt mult mai bune decat aprecierile. Ele te fac sa vrei sa ai un acvariu cat mai frumos si sanatos. Tine-o tot asa
clopotel wrote:merci alex..in sfarsit cineva care imi apreziaza munca.. si celalti numai ma critica(nu va suparati..stiu ca sunt bune si criticiiledar totusi mai vedeti si voi si partile bune)
alex a apreciat in primul rand progresul. Daca nu vedeam partile bune si ai fi insistat sa faci totul aiurea crezi ca stateam sa ne batem capul pe aici ? Sau ti-au murit laudatorii ?
This message was edited 1 time. Last update was at 02/09/2010 17:13:34
Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
Aprecieri si critici ca aprecieri si critici, dar unii dintre noi, nu spui cine..., am putea fi gelosi ca oamenii nu mai trec si pe la noi pe topicuri sa ne critice
Oxigenezi in continuare apa atat cu filtrul cat si cu piatra de aer?
Daca da verifica, daca poti, nivelurile NO2 si NO3 din apa.
Daca nu ai cu ce poti face un schimb de 10-15% din apa (daca ai apa declorinata - lasata minim 24 h intr-un vas cu gura larga) ca sa fii sigur ca mai scazi toxiciatea (in caz ca e).
Bafta!
This message was edited 2 times. Last update was at 03/09/2010 19:27:14
gata..pe xipho ala l-am gasit de dimineata mort pe fuldul acvariului cu burta in sus
Acum am o intrebare: ce temperatura trebuie sa aiba apa???pentru ca unu spun ca trebuioe sa aiba in jur de 28 grade C iar altii spun ca trebui in jur de 24 grade C !