[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: donpisote
Forum Index » Profile for donpisote » Messages posted by donpisote
Sa traiasca , sa traiasca si cine i a facut scape ul lui si al meu.
Intr poza 2 este cea cu 3 capete . In poza 1 este ce cu 2 si cea cu 5 capete. Au fost cam stresate dupa curatenia de intoarcere din concediu. Pozele cam lasa de dorit cu galaxy s3 ul ficei mele.
Au mai ramas 3 fraguri dupa cum urmeaza

1 frag 2 capete - 100 lei

1 frag 3 capete - 150 lei

1 frag 5 capete - 200 lei ( 4 + 1 gratis )

Valabil 50 lei capul de euphyllia .
In lispsa de amatori de schimb se si vinde urmand sa imi cumpar filtru de pe sectiunea de apa dulce.
Valabil.
Schimb 5 capete euphyllia verde cu varfuri mov cu filtru extern JBL e901.

Anuntul este valabil numai pt Bucuresti. Contactati ma pe privat. Ca sa va faceti o idee va puteti uita in pozele din semnatura.
Vazand bazinul tau ma gandesc sa scot si eu live sand ul . Arata super bazinul. Felicitari.
Uau . M am uitat la ultimul filmulet cu gura cascata . Mai tare ca pe Nat Geo.
@shubi nu e chiar asa . Uite eu am o pompa de recirculare si uite ce spune producatorul .

http://www.sicce.com/prodottiDettaglio_eng.php/prodotto=syncra-silent-700-lh-1.350-lh/idprodotto=6
Raman la vanzare doar euphyllia.
Momentant rezervate urmatoarele

@timrelu - damselfish

@ sebi - clownii , gobby si euphilliia cu varfuri mov.

Cea mai mare problema va fi cu prinderea pestilor . Azi am bagat minciogul sa se obisnuiasca cu el. Cu clownii nu cred ca sunt probleme . Cu ceilalti presimt zile fripte.

Piatra vie este in continuare valabila si dau gratis nisipul viu live sand aragonit.

Piatra se da preferabil in bucuresti si toata cantitatea.
Salut. Astazi m am mai linistit un pic si sper ca in zilele urmatoare sa ma pot ocupa.

Ti am lasat pm.
Momentan am niste probleme personale si nu ma pot ocupa de vanzare . Imi cer scuze celor care mi au dat pm uri si nu le am raspuns. Imediat ce rezolv problemele revin.

Multumesc pt intelegere.
Salut. Anemone nu mai am de mult timp.

Au fost mai multe solicitari pentru pesti in provincie. Problema este ca nu am cum sa ii trimit pe temperaturile astea .

Piatra vie vreau sa o vand pe toata adata. Cine ia piatra primeste bonus nisipul viu.
Deoarece planuiesc un upgrade vand urmatoarele.

-- Piatra vie in jur de 10 kg -50 lei kg Pe piatra sunt si niste gsp , gsp mov si palythoa verde.

- Pereche clowni 100 lei

- O domnisoara 40 lei

- Un diamond watchmann gobby 100 lei.

- Euphillia verde cu varfuri mav in jur de 16 capete 400 lei

- Euphillia mov cu varfuri verzi in jur de 15 capete 400 lei.

Cpmtact PM si va las numarul de telefon sa vorbim.

Pentru poze vizualizati semnatura mea.
fPret final 400 lei bucata .
In sfarsit arata cum trebuie. Acum cred ca iti e drag sa te uiti la el. Bafta.
Update pret.

450 lei bucata sau 850lei amandoua.

Forum Index » Profile for donpisote » Messages posted by donpisote
Go to: