| Message |
|
|
Va salut. As dori sa imi construies o lampa cu doua LED-uri de 5W pentru un nano. Cum sunt cam paralel cu treaba asta, apelez la dumneavoastra pentru a ma lumina. Am gasit un site cu numeroase LED-uri dar nu stiu ce tip sa aleg. Acest site este http://www.zexstar.com/leduri/leduri-de-putere-mare/ Imi puteti recomanda va rog un anume LED? Va multumesc.
|
 |
|
|
|
Arata binisor, mai ai muuuuult de munca la el, trebuie sa ai rabdare si talent.
Ei, ia zi, iti venea la gura o mare injuratura si cautai ceva sa imi dai una peste gura?
Arata imposibil de bine, sunt sigur ca plantele nu se gandeau vreodata ca vor fi impecabile si nemaipomenite ca in acest acvariu. Bravo domnule, exceptionala treaba ai mai facut acolo. Cred ca voi scoate la imprimanta una din poze si o voi lipi pe geamul din fata a acvariului meu.
|
 |
|
|
|
Se vinde blyxa japonica cu 1,5 Ron planta, minim 20 plante.
Stoc 60 bucati.
Intreaga cantitate se da la 80 Ron, taxe expediere prin posta romana incluse.
Relatii si poze prin PM sau la telefon 0745327121.
|
 |
|
|
|
Vand un pachet de plante format din:
15 blyxa japonica
3 fire didiplis diandra
3 fire ludwigia repens 'rubin'
5 fire bacopa monnieri
niscaiva staurogyne
Pret 30 ron+taxe transport.
Relatii prin PM sau la 0745327121
|
 |
|
|
RCA_Constanta wrote:Imi poate spune si mie cineva rase de pesti care nu au nevoie de oxgen si poate sa stea si intrun bol, va rog frumos?
Multumesc
Si daca se poate si fara apa? Da, este pestele prajit cu mujdei. Mare ti-e gradina...
|
 |
|
|
|
Bine ai venit. Nu prea e bine ca e plin cu pesti. Nu prea se simt bine cand sunt inghesuiti.
|
 |
|
|
|
As dori vreo 20-30 de fire de micranthemum umbrosum. Relatii prin PM sau la 0745327121.
|
 |
|
|
|
Se poate schimba si cu un difuzor de CO2 ceramic cu pastila de cel putin 2,5cm.
|
 |
|
|
|
Varianta a doua, JBL e700.
|
 |
|
|
|
Super Bitane,jos palaria, se profileaza ceva frumos. Mult succes in proiect, indiferent care o fi el.
Si ce fericit trebuie ca esti pentru ca gasesti la Constanta sticla de 10. La noi la Braila bate vantul in geamgerii, rar daca gasesti si de 6 iar geamgiii sunt de pe vremea UJECOOP, habar nu au sa taie bine, corect, la vinclu, nu mai zic de cantuiala.
Apropos de frumusete, nu stii ca noi barbatii trebuie sa fim oleaca mai misto decat dracu? Ce, suntem vedete?
|
 |
|
|
|
Se vand urmatoarele plante:
Blyxa japonica - 1,5 lei/Buc
Staurogyne spp - 0,5 lei/Buc
Marsilea spp - 5 lei/pot 5x5 cm
Ludwigia repens "rubin" - 1 leu/Buc
Didiplis Diandra - 0,5 lei/Buc
Detalii si poze prin PM.
|
 |
|
|
As dori sa cumpar 6 socluri T5 rezistente la apa. Ofertele le astept prin PM.
Tipul celor care le vreau :

|
 |
|
|
|
Orice silicon special pentru acvarii. Ex.: Bison, Den Braven, Ceresit, Dow Corning. Acum depinde daca vrei transparent sau negru.
|
 |
|
|
|
Pretul scade la 30 RON+taxe transport prin posta romana.
|
 |
|
|
|
Sa iti traiasca. Mi se par cei mai frumosi catei dintre toate rasele. Plus de asta sunt extrem de jucausi. Nevasta-mea dorea si ea unul dar locuim la bloc si energia lui debordanta este cam nepotrivita pentru asemenea loc, lui trebuindu-i o curte sa se desfasoare in voie.
|
 |
|
|
|
Pachet Plante
Se vinde pachet de plante format din:
30 fire Rotala Rotundifolia
15 fire Didiplis Diandra
5 fire Bacopa Monnieri
10 fire Lindernia rotundifolia 'Variegated'
1 pot 5x5 cm Marsilea Hirsuta
7-8 palariute de Hidrocotyle leucocephala
Pret pachet 50 Ron + taxe postale
Plantele se scot din acvariu in momentul comenzii. Relatii prin PM.
|
 |
|
|
Schimb butelie 1,5 l
Se schimba o butelie de CO2 care la origine a fost stingator cu CO2 contra a ceva eleocharis parvula si niste moss.
Relatii prin PM sau la 0745327121
Poza:
|
 |
|
|
|
Dupa cum arata in prima poza tind sa cred ca ar fi o capusa. Dar cum a intrat, de unde, nu imi pot inchipui.
|
 |
|
|
Se vinde Marsilea spp. in poturi de 10x10 cm, cantitate 'fara numar'. Pretul pentru pot este de 10 lei + transport.
Se poate schimba si cu alte plante de fata(foreground) gen eleocharis, HC.
PM pentru detalii.
Plantele provin de aici:
|
 |
|
|
|
Te salut si bine ai venit.
Daca iti permite bugetul eu zic sa incepi direct cu un acvariu mare. Toti care au inceput cu unul de 20 de litri au ajuns la concluzia ca nu e de ajuns si l-au marit. Plus ca un acvariu mare se intretine mult mai usor ca unul mic.
Succes in ceea ce doresti sa intreprinzi.
|
 |
|
|