[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutlatcan
Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Danezule...noi o facem si aici. Si o facem ca sa simtim ca traim, sa ne mai descretim fruntile. Departe de a jigni pe cineva.
A nu se pierde din vedere sump-ul fetei da...
Ba ...va complicati. Acvaristica ar trebui sa fie simpla...fara acareturi mii si mii...

image
Vezi ca ai pozele cam mov....sa nu fi facut basici de la UV-ul ala...
La banii astia nu se merita. Iei lampa si schimbi ce led vrei. Parerea mea....

image
Ba silfidule.... 520x215x32mm. Daca ma mai faci gras nu ti-o mai vand...
800 e bine?
Scad pretul la 900.

image

image

image
Sa fiti iubiti si PAR-uiti!!!
Shubiiiii!!!!.....Sebiiiii!!!!....... plm...care raspunde primul...
Pozele sunt facute cu T5. Vreau sa vad daca sunt diferente in comportamentul coralilor.
Multumesc dragilor.
Bazinul insa nu merge cum trebuie. Va.... tin la curent.

Ricordeea florida moldoveneasca e a mea
Si alta poza...
Iote poza....
Pot sa fiu si putin on-topic?
Am pus NPS si aveam valori bune. Acum iar imi da niste valori peste 20. Cosmin aka Reefer imi spunea ca posibil ca membrana sa fi fost bulita si cand am adaugat NPS ala sa fi tras la greu astfel incat sa imi dea valori sub 5. Apoi i-a scazut puterea de absorbtie si valorile au revenit.
Curiozitate.....
Am umplut galeata de la ATO si acum iau o ceasca de apa sa masor....imi da eroare tds-ul. Daca il bag in galeata eroare, daca masor intr-un recipient mai mic la fel.
Cred ca-i Duhu' galetii de vina....

Daca mai am parte de OZN-uri d-astea ma apuc de albinarit
Corect...scap si de obligatia de a pune poze...
Ma bucur ca va place bazinul meu ...
Vand lampa led 120w dimabila leduri CREE - 1050 lei

image

Alte detalii in privat.
Pai la 190 la robinet...cred si eu ca ai sanse sa scoti 0. Eu am in jur de 600 la robinet si scot acum cu rasina 2. Vorba aia...plm...
Io zic sa faceti lista la mine sa scurtam timpii. Am luat o placa de polistiren de 10 ca sa fac cutie de transport pt PAR-u nostru cel de toate lampile. Pana acum e inscris Edy. Cu acordul lui Dragos scula va ajunge la Iasi. Apoi ... asteptam instructiuni.

Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Go to: