Pot achizitiona ?i sun sinul acela. Am vazut pe internet blackwater ?i mi-a placut(vreau si eu). Poti sa-mi spui cum sa fac un blackwater? Apropo am precizat mai sus ca am cumparat un acvariu de 450 litri
Scuze ca v-am enervat. Sa ?tii ca eu chiar am citit despre ace?ti pe?ti. Am pus întrebarea cu mâncarea pentru a le mai diversifica meniul(i-am hr?nit cu mâncare de discuri ?i larve de tantar ro?ii iar o data pe luna cu carasi). Problema cu m?rimea acvariului. Am sa cump?r un acvariul de 450 litri ?i vreau sa îmi recomandati un filtru. ?i as mai vrea pentru acvariul de 200 litri un filtru intern pentru ca acolo voi tine Carasi ?i ii voi înmul?i. Înc? odat? mii de scuze celor pe care i-am enervat
Chiar am citir mult despre acesti pesti
Am ?i eu 3 piranha ?i vreau sa ?tiu care este cea mai buna hrana pentru ei. ?i as mai vrea s ?tiu dac? filtrul Aqua turbo 1500 e bun pentru 200 litri cu 3 piranha. Va rog sa îmi r?spunde?i
Salut. Am 3 piranha 8-10 cm fiecare. Ii cresc cam de un an ?i as vrea sa le schimb acvariul. Îmi poate spune cineva dac? filtrul Aqua turbo 1500 e bun pentru 200 litri cu 3 piranha.
PS:dac? cineva îmi poate da indica?ii pentru ace?ti pe?ti sa o fac?(oricât de critice ar fi)