[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mihai acvariu 15i2op21037
Forum Index » Profile for Mihai acvariu 15i2op21037 » Messages posted by Mihai acvariu 15i2op21037
Int
r-un acvariu cu 100x40x40be buna sticla de 8mm?
Cu 250 g de substrat pro pot umple un sertar de la sun sun 302?
Adica pot cumpara de pe nevertebrate?
Dar crevetii de acvariu? Nu pot sa-i dau la pesti?
Am piranha. Ce creveti recomanzi?
Pot da ca hrana creveti la pe?ti?
Ce este un filtru UV? Sun Sunul sa aiba filtru UV sau cel intern? Si îmi spune?i cum sa fac un blackwater?
Ce este un filtru UV? Sun Sunul sa aiba filtru UV sau cel intern?
Ma gandeam si am primit destule recomandari la sun sun 302 plin cu eheim substrat pro ?i unul intern pentru filtrare mecanica
Ma gandeam si am primit destule recomandari la filtrul sun sun 302 si unul intern pentru filtrarea mecanica...
Salut. Bazinul are 160 litri (100x40x40) iar in el vreau sa pun ciclide sau neoni(inca nu m-am decis) si as vrea sa fac un blackwater dar nici despre asta nu stiu prea multe(te rog sa ma ajuti)
Ma ajuta?i ?i pe mine cu etapele realiz?rii unui sump? Va rog?
M-am uitat pe diferite forumuri despre un sump dar nu am în?eles cum se face. Îmi po?i explica cum se face un sump? Te rog.. Acel sun sun 302 e bun la pre? ?i am citi?i recenzii destul de bune. Pot pune în el doar siporax pentru ca vreau filtrare biologica bun??
Cum deschid un topic?
Nu pot cump?ra o canistra pe care sa o umplu cu material ?i o pompa care sa trag? apa?
Acum mi-am dat seama. Tu recomanzi o canistra adica sa cump?r doar canistra ?i ce motor o sa aib?? Cum o circule apa?
Ce filtru recomanzi pt 150 litri pana în 500 lei?
De curiozitate în filtrul eheim liberty pot pune material biologic pentru ca din ce am vacut pe yt nu prea am unde?
Pe lâng? cel cascada voi mai adaug? unul pentru filtrare chimica ?i mecanica sau doar mecanica

Forum Index » Profile for Mihai acvariu 15i2op21037 » Messages posted by Mihai acvariu 15i2op21037
Go to: