[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lazar Ginel
Forum Index » Profile for Lazar Ginel » Messages posted by Lazar Ginel
Dar, Volcanitul unde l-ai pus ,ca nu se vede??
Treci si pe la rubrica ....Despre noi
Si citeste...... si regulamentul nu ia mult timp
Succes
Volts ,daca nu preferi o anume marca de filtru, trebuia sa specifici in postarea ta .
Ca lumea sa stie ce doresti ,specifica ce tip si capacitati de filtru doresti.
Eu zic ,sa deschidem un topic cu filtrul de substrat in acvariile plantate
Ca sa nu stricam prezentare "Mesterului"
Sigur sunt multi interesati de acest subiect
Frumos ce ai tu acolo.
Dar eu am o intrebare ?????
Ai avut acvariu setat cu JBL aqua basis ......acuma ai in substrat Tropica
Cum ti se pare unul fata de altul ,la culorile plantelor ,start.... rapid -greoi,etc
Dupa atitea postari ,nu are rost sa inchid topicul, dar uita-ti ce se spune in regulament ....ma refer la titlul topicului.
2.6 Folositi optiunea "Search" de pe forum. Inainte de a crea un nou topic, asigurati-va ca nu s-a mai discutat despre subiect. Nu va ia mult timp si va poate scapa de replici severe sau de un avertisment. Nu initiati topicuri de genul "Ajutor ,"Help", "Ce ma fac , "Oooops ", “O problema”, “O intrebare”, ci exprimati exact ce problema aveti in titlul topicului, in cateva cuvinte. Astfel de topicuri vor fi sterse.

Da..... nu are rost sa inchid topicul acuma..... dupa atitea postari ,dar mai cititi si din regulamentulu Acavriu.ro
2.6 Folositi optiunea "Search" de pe forum. Inainte de a crea un nou topic, asigurati-va ca nu s-a mai discutat despre subiect. Nu va ia mult timp si va poate scapa de replici severe sau de un avertisment. Nu initiati topicuri de genul "Ajutor ,"Help", "Ce ma fac , "Oooops ", “O problema”, “O intrebare”, ci exprimati exact ce problema aveti in titlul topicului, in cateva cuvinte. Astfel de topicuri vor fi sterse.
Pe viitor atentie

Noi ,te intelegem ca esti din Canada ,dar te rugam sa deschizi topicuri la sectiunea pe care o doresti .
Asa ca navigare placuta
Aici se inchide
Din auzitele si mirosurile mele de OGAR BATRIN ,cei foarte vechi in acvaristica ,stiu cam ce spun ma refer, la cei cu peste 30 de ani in domeniu
Am auzit ca acvaristii din Rusia ar fi reusit ceva ,dar nu foarte semnificativ
Ca o banalitate cunosc pe cineva care este din arealul pestelui (Venezuela,Argentina, Peru)si zicea ca se inmultesc in nestire
Asa ca...... sa bagam o cercetare in America de Sud
Sper.... ca ai luat in calcul toate cheltuielile si ai mai adaugat acolo..... ceva.
Ca asa se procedeaza ,dar nu ne-ai spus ce substrat si ce lumini folosesti si asta este un cost in plus si chiar simtitor la buzunar.
Latimea de 60 de cm la acvariul tau....... eu as avea ceva de comentat ,adica avind in vedere ca lateralele mari sunt de 12 mm parerea mea este sa-l faci de 65 de cm de lat
asa vede un Ogar batrin acvariul HOOOOlandej .......eu am latime acvariului de 60 cm in interior..... nu exterior.
Si la latimea de 60 -65 de cm trebuie, cam 6-7 neoane ca sa ai lumina corecta peste tot. Reflectoare nu pui la capacul acvariului. ?? ... Te-ar ajuta mult.
4 tuburi de silicon Eu zic ca este prea mult ,maxim 2 tuburi ,daca pui fund de 12 cm nu are rost sa mai pui geam dublu pe fundul acvariului .
Cu siguranta iti trebuie un filtru Eheim ,poate un 2080 ,numai ca acel filtru are 2 furtune de tur si unul de retur ,prin urmare capacul trebuie construit altfel decit unul obisnuit.
Standul trebuie sa-l construiesti de 100 de cm inaltime ,trebuie sa vezi ce inaltime are butelia de co2 .
Fa-ti o lista intai cu ce vrei sa achizitionezi si preturile ,trage linie si vezi cit costa ,NU TE GRABI .
Succes.

Si cam atit aici
Aveti sectiuni dedicate fiecarei probleme
http://www.geplast.ro/contact
La aceasta sectiune va rugam sa postati ce scrie in regulament adica :
La sectiunea "Detalii despre noi" va rugam sa va prezentati cu Prenumele -Obligatoriu sau Optional cu Numele intreg si sa va limitati la realizarea unei prezentari personale si a experientei dumneavoastra ca acvarist. Pentru orice alte discutii pe teme acvaristice va invitam sa folositi sectiunile dedicate ale forumului.
Ne cerem scuze userilor ,care le-au fost sterse postarile .
De aceea va rugam sa indrumatii tinerii userii sa foloseasca sectiunile adecvate forumului
Ce face ,Sergiu se cheam ARTA...
Si in acvaristica peisagistica si in arta fotografieri
El a depasit nivelul mediu al acvaristicii se indreapta spe HI... si SUPER HI
Amano are un urmas in Roamnia
Ia uite, aici un model de prezentare
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/19191.page
Si sa banuim ca te cheama.... Daniel, ca asa trebuia scris in prima postare
In iasi firma geplast comercializeaza komatex
Ce pareri sa avem ??
decit..... numai de bine si foarte bine, arata bine de tot
BRAVO
Astept sa faci taieri la plante sa ma lipesc si eu de citeva
Citeste regulamentul

Scrie clar ce doresti

Forum Index » Profile for Lazar Ginel » Messages posted by Lazar Ginel
Go to: