[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Scuzati calitatea pozelor (telefonul nu ma ajuta).
Gata!!!
Nu stiu de ce dar în poza pare mai tulbure decât e
Bun totul a fost ok aseara ..Apa arata ok ,ehh insa azi dimineta am gasit-o tulbure..Am facut schimburi de 40% si arata cam asa...înca nu e apa ok.
Îl las o saptamana fara nimic...Am pus bureti de filtrele folosite în filtrul care îl am plus ceva bacterii de la un amic.
Mai fac si mâine schimburi si vad daca se face cristalina sau macar mai clara apa.
Salut!asi dori sa achizitionez 15-17 rcs.
În Bucuresti Sector 6 sau în apropiere.
Salut!Trebuia sa lasi 25-26 grade.NU ARE NIMIC pestele!
Am terminat de amenajat...Mâine revin cu poze...creca-i cel mai reusit acvariu al meu am folosit nisip alb 0-0,4mm si ceva gen manado pentru plante....si deocamdata am solutie mixa easy life (toate necesare plantelor)si plantamin tetra.Co2 nu stiu cum sa fac.... deoarece am avut o experienta neplacuta.Doua cioate si doua pietre.
Plante tip gazon,crypto,cabomba,si ceva necunoscut plus putin moss.
Daca pana acum nimeni nu a vrut sa ma bage în seama acum chiar am nevoie de ajutor:nisipul alb trebuie sa aiba granula?ia de 0,1-03mm? Iar cel maro/negru 2-3 sau 2-4?
Azi ma duc sa cumpar substratul si 1-2 cioate. De asta întreb??
Si aveti idee ce plante sunt bune pentru gazon?
Si azi aranjez totul!
Acvariul este ciclat ..în el au stat puii scalarilor cu filtru ...
O prima problema e ca nu i-ai aclimatizat si ca sunt noi veniti....în rest aceleasi întrebari ca BettaChuck.
Ca model o sa fie o insula...nisip fin pe langa si ceva 2-4 mm în mijloc negru/maro.Doua cioate ca ni?te copaci si plante pe langa ..asa ramane.Fauna Rcs.Sper ca am f?cut alegere buna cu substratul pentru plante...

Vreau sa fac ca în poza...
Buna ziua!Am zis ca revin la creveti prin vara...nu prea m-am putut abtine si am decis sa revin mai devreme...
Am o idee cu care vreau sa ma ajutati...Am vazut un clip https://youtu.be/SXGITmj-WM8 si nu stiu ce substrat foloseste...cioate am...Plante am la îndemâna din acvariul mare...Dar nu stiu ce substrat pot folosi sa-mi iasa ceva asemanator.
Plante pe care le pot folosi:Heteranthera,Crypto,moss,valisneria,egeria,ceva de suprafata si cabomba.
Fauna:Rcs
Nu tin sa fac la fel ca în clip ca design doar modelul substratului.
Când o sa ma apuc..Am sa pun poze sa-mi ziceti cum arata mai bine(fara plante sau apa)
Filtrul de substrat.
Multumesc!
Problema rezolvata..."au strâmbat 3 zile din nas" dar acum mananca fulgi.
Fulgi normali maruntiti bine intre degete....în prima zi(când s-au nascut)nu mananca.
O sa revin în vara cu ceva rcs probabil si un bazin pus la punct...tot atunci cer si sfaturi
Pâna atunci vor locui pui de scalar acolo
Au murit toti brusc când eram plecat .....în 6 zile totul s-a dus....Am avut pui si altele(un an a ?inut colonia)
Acesta este rezultatul final....orice sfat este bun...în legatura cu plantele asi avea nevoie sa aflu ce sa mai pun în stânga pe lâng? creanga sau pe creanga sa se vada bine...
Criticile le astept daca exista...
Ca plante am cryptocorine/microsorum/ceva ce nu cunosc/egeria/heteranthera/moss/lintita si alta planta de suprafata.(unele sunt abea plantate)
Se poate închide multumesc!
Multumesc!Mâine o leg de o piatra..
Plantuta din imagine nu stiu cum sa o plantez sa-i mearga bine!
Promise/rezervate

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: