[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Foarte frumos acvariul!
Am si eu o mica întrebare planta aceea verde dintre toate rosii care arata ca un "burete" cum se nuneste?
Edit:am pus o poza!sper ca nu te superi!
Oare sa iei tu teapa si ei bani tai posibil.
Sunt abonat de ceva timp! Multumesc din nou de sfaturi!
Sakura si rcs se combina si pot iesi pui de toate nuantele.
De plante am întrebat ca îmi plac..curent nu am
Acvariul tau e superb..al meu e la început deocamdata
Este frumoasa ultima!
Acela rosu e sakura?cum se numesc acele plantute?
Acum am mai pus o planta în spate ...daca vreti pun si poza.
Ma ocup acum de un tub Home Made pentru hranit
Multumesc de sfat!
Am pus fundal negru si am mai mutat pozitia unor plante din spate stânga.
Scuza-ti reflexia!
Am inteles!frumos acvariul!
Pare valisneria
Cu siguranta ca ma ajuta!Multumesc!
La un tub ca acela ma gândeam si eu sa fac chiar voiam sa întreb daca-i ok
Multumesc de sfaturi!
Eu nu m-am gândit ss-i hranesc în mijloc...Idee buna!
Le pun o farfuriuta sau gasesc ei granule pe nisip?
Eu zic ca daca le pun mâncare intr-un loc se vor obisnui si vor veni acolo...banuiesc
Dar neritinele si creveti amano nu au nevoie de acvariu mai mare?Eu am 15 litri acolo
Caut o planta care sa ascunda incalzitorul si teava filtrului ...valisneria ar fi ok sau nu se potriveste?
Trebuie sa le adaug co2?
Asi face din nou o bomba de co2 dar nu stiu cum sa o fac sa dea o bula pe sec. sau ceva de genu.
Melci sunt primi proprietari ai acvariului
Ma scuzi ca ma bag dar am avut un papagal(micul Alexandru) care a stat 2 zile cu cele 2 pisici pe care le-am avut.Eram plecat cu familia iar vecinu care avea grija de el nu a închis bine usa...papagalul a iesit si s-a ascuns...vecinul ne-a sunat ca cica a fost mâncat si cumpara altul dar a doua zi a aparut în mijlocul casei si pisicile erau la colt.Daca se miscau erau luate la rost.
Multumesc Liv!
Am gasit un domn amabil pe Olx care poate sa-mi dea joia aceasta rcs.Dupa e plecat din zona.Am gasit la 1,5 ron bucata...10 bucati eu zic ca-s bune de început.
În acvariu o sa las doar rcs!
Stiu ca orice mâncare/vitamine le dau nu trebuie sa contina Mg sau metale grele..asa-i?
Cam greu sa ma deplasez pâna acolo.
O sa mai pun poze cu acvariul peste 2 zile..si cand achizitionez rcs...
Cum trebuie sa-i aclimatizez?ca am uitat.
Multumesc!acum sper sa se mentina....cum am zis mai sus,cred ca-i cel mai reusit acvariu al meu.
În fata gazonul..langa cioate 3 crypto...în spate heteranthera,cabomba(e mica nu se vede 5-6 cm) si o planta necunoscuta...când se dezvolta o sa se vada frumos sper...rcs nu stiu de unde pot lua...nu prea mai gasesc pe nimeni cu acesti shrimpi de vânzare.
Am uitat,si putin moss pe cioata sus

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: