[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Dr.Taberei(langa Posta Romana 74)...în aproximativ o ora jumatate/ doua ore....depinde cat de repede ajung acasa.
Da-mi mesaj când poti veni mai bine!
Se doneaza lintita planta de suprafata!!0773361617 mesaje-Bucuresti Sector 6
Dar poti folosi co2 lichid... eu folosesc lichid de când mi-au murit neoni intoxicati
Încearca sa o pui peste noapte în maternitate... asta de 2 ori...daca nu ,o mai lasi în acvariu...zic asta deoarece nu prea îmi dau seama din poze
Înca 2-3poze te rog!
Multumesc! sarbatori fericite!!!
Daca o tunzi de la jumatate moare aceea frunza sau planta...doar varfurile...Am patit...
De când sunt mici le-am dat numai hrana congelata (ceva mâncare pt. pui)...Am încercat sa le schimb în galbenus de ou...nici nu s-au atins(nu am mai insistat le-am dat ce le place înapoi) acum au aproape 2cm iar acestia nu mananca fulgi/galbenus/granule doar aceea mâncare.... cum îi pot învata sa manance si altceva?
Tare de tot link-ul!.
What?
Te-ai conectat si pe altceva?
Neoni sunt pesti de card care au nevoie de un acvariu de 120 litri vreo 5 litri pe peste....deci cam 5lx20neoni=100litri cam asa cred ca e ok,ceva plantat acvariul si ceva radacini eu îl vad perfect .
Sunt pesti care îsi schimba personalitatea si starea constant....Am avut si eram surprins de comportamentul lor....sunt mici vioi si se streseaza repede daca nu stau intr-un grup destul de maricel.
Asi vrea 5-10 imi dai si mie? macar schimba-ti parola contului....la cum se prezinta creca le-a dat pietre de nu le poate scuipa...
Ti-a spart contul "fara sa vrea" probabil
Bine ai venit!
Frumos ce ai acolo!!!
Pestele acela moare daca nu e tratat...pare a avea infectii multe chiar dupa mine .Nu prea stiu ce tratament sa-ti spun.
Substrat 2-4 mm....temperatura maxima este de 30 grade ...minima 26 noaptea uneori.Perechea are un an si au avut 5 depuneri si una reusita .... plantele o duc bine deocamdata si sper sa continue asa.
.
.
.

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: