[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: melcu
Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu

Da-i un pm. Poate rezolvi ceva...
Poi mai citeste odata. Omul zice ca de luni doneaza anemonele.
Useu crialex si-a facut pomana cu mine si mi-a dat un tomentosus. Foarte dragalas pesticul. Se da la aipastia sigur. Deocamdata este cu titlul de imprumut

Merci de ajutor.
Cristi wrote:Fox face?

Dap. L-am vazut ca ciuguleste piatra toata ziua. Ma gandeam sa se apuce si de aipastia.

Ar fi o treaba.
Am avut un specimen... care a disparut in conditii neelucidate dupa ce a stat un an si ceva la mine in acvariu

Asta acum 2-3 luni. Vad ca incet incet naspetele incep sa scoata capul iar fox-ul nu vrea sa se dea la ele.

Cum spune si titlul. Astept pm.

Haida haida
Anemona este data.

Euphilia nu se vede in poza dar cred ca are mai mult de 7 capete.

NU NU
Cu femei goale
PM pentru detalii sau intrebari.

Pfuaaa ! Sorry pentru mandarin

Daca reusesti sa gasesti o pereche si sper sa iti iasa... o sa fie ceva... epic !

Si eu imi doresc o pereche dar sunt greu de depistat.
Salut,

Nu stiu ce sunt statoarele respective... si mie mi-a crapat o pompa Jebao la 1 an si ceva dupa ce am pus-o in functiune.
Un mail la chinezi a rezolvat problema. Mi-au dat jumatate de pompa. A mers Nush acum de unde le ai achizitionate si de cand ! Eu le aveam luate de pe fish street.

Zi faina
Ceva marin nu te mai tenteaza ?
Bun bun
Surprinzator am gasit pe amazon. 33 de usd.

Dar plm mai sunt si taxe de import de shipping de maturi si de alte rahaturi anyway.

Daca mai este cineva interesat eu ma risc.

Doua bucati cu tot cu taxe vin: RON 435,07

Ma si gandeam cum ii sta sub skimmer.

Nush daca isi face banii insa. M-am uitat pe afara pe site-uri si nu este exagerat pretul la noi. Atat costa...
Poti sa pui linistit link-ul.

Nu suntem forum de oameni care nu inteleg anumite lucruri.

Stim sa facem diferenta intre un link si reclama.

Tu de ce crezi ca intrebam si eu? Poate poate... ne adunam facem o comanda ceva cumva pe undeva.

Ca pe mine unul ma dispera nitratii.

Te referi la ceva de genul ?

Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu
Go to: