[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: melcu
Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu
Asteptam sa vedem ce noroc ai

Si pe mine ma pasioneaza 2 pestici. Poate chiar si clovnii.

Dar nush ce planuri are omul !
Inteleg ce zici cu spatiul de manevra stanga dreapta. Nush insa daca este necesar sau nu fiecare are viziunea lui la ceea ce vrea si cum vrea.
Din pacate in RO lenea este mare. Nu am vazut anuntul despre vechiul acvariu. Pacat ca o sa fie facut bucati.

Mi-as dori sa reusesc sa imi fac un bazin de 3 M lungime ! Mai greu insa intr-un apartament cu 2 camere.

Bafta cu al tau !
Ai luat in calcul si ideea ca daca este incastrat de pereti in 3 parti... sa folosesti o sticla mai subitre pe interior cum ar veni si doar fata f groasa ? Sau eventual fata de acril ?

Inca disponibili.

Accept trade-uri
Daca gasesti rezolvari la problema cu sticla posteaza te rog.
Si pe mine ma bate asa un gand de ceva BIG.
Cineva a rupt bucata asta

Am intreabat-o pe Dory si nu a vrut sa spuna cine.

Deci il schimb daca il vrea cineva pe ceva zoasi. Disponibil astazi si maine.

Am o piatra pe care intial aveam 1 anemona.

Acum am 3 !

Cum fac sa o dezlipesc?

Ceva idei ?

Am incercat sa scot piatra din apa si sa dezlipesc anemona.. dar parea ca este prinsa f bine..
Am 3 bucati care inca o lalaie prin acvariu.

Cine doreste poate sa vina sa ia cate 1.

Zi faina.
Poi hai odata
melcu wrote:Ultimul punc + tang-ul + ceva chetao ma pasioneaza. Despre ce tang vorbim !?

Galben

Sunt chior
Ultimul punc + tang-ul + ceva chetao ma pasioneaza. Despre ce tang vorbim !?
Si eu am avut aceias problema cu acvariul cand l-am umplut. La 140... facuse o burta de toata frumusetea. Se vedea cu ochiul liber.

Am golit intr-un bidon de 300 de L. Am pus o intaritura in forma de I pe mijloc si dorm linistit.

Nu a fost mare inginerie de lipit. M-am descurcat singurel. Nu a iesit profi Dar face ceea ce trebuie sa faca.

Pana si mie imi place
1 frag Euphyllia Glabrescens  pentru Crevete Spottede BumbleBee 

Merge ?
[quote=fanta]E cineva interesat de o ponta de nemontate? Icrele sunt pe o tridacna...[/quote]

nemontate?? Deseneaza ca nu percep :)

Cred ca tre sa ai rabdare cu capcana. O sa fie nevoie de timp sa se invete cu ea in acvariu si sa nu se mai sperie.

Se pare ca solutii existau sa prind si eu Cardinalii
Te pot ajuta cu un frag de euphilia sau ceva montipora digitala daca te intereseaza.
Inca valabil.
Ma intereseaza pe mine...
Daca si gasim o metoda decenta ptr amandoi.

Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu
Go to: