Nu am de unde sa cumpar....dau comanda pe net...da nu pot sa-mi dau seapa daca sunt paletele drepte sau curbate??La prima vedere sunt palete drepte...si am gasit asa ceva
http://www.happypets.ro/hagen-rotor-fluval-304305-p-695.html Oricum,banuiesc ca problema cea mare este la acest rotor..care este pe jumatate dezmembrat si vai de capu lui.....am intels ca se poate trai fara o clama la acel capacel....si ca pompa poate functiona la capacitate 100%.Am dreptate ?
Eu locuiesc in Resita.E un catun.O sa dau o fuga pana la Timisoara sa vad mai exact...As vrea sa stiu 100 % daca se gasesc.Pe net nu am gasit absolut nimic.
Momentan pestisorii mei traiesc pe spatele unui "vibrator" de 15 lei
Buna ziua.
Detin un acvariu JUWEL 300 l.Am o problema cu pompa externa,o pompa FLUVAL 305.Problema este mai exact la motoras, elicea a ramas cu 3 brate,din 6(nu imi imaginez cum)....iar capacul de la motoras,care este prins in 2 orificii,unul din el s-a rupt.Automat acesta nu mai sta bine....totodata bariae(elicea) pompa nu isi mai face treaba...apa ramane nefiltrata etc...
Intrebarea mea este: Este necesar sa achizitionez o noua pompa ? Pot gasi separat acea elice ? Pot gasi separat capacelul de la motoras ?? tin sa spun ca elicea nu mai sta lipita de magnet.....este compromisa total.
Va rog ajutor ! nu stiu ce sa fac....
Va multumesc !