[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Problema mare pompa externa FLUVAL 305 AJUTOR va rog !  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
coneradu
Unripe member

IP:

Buna ziua.
Detin un acvariu JUWEL 300 l.Am o problema cu pompa externa,o pompa FLUVAL 305.Problema este mai exact la motoras, elicea a ramas cu 3 brate,din 6(nu imi imaginez cum)....iar capacul de la motoras,care este prins in 2 orificii,unul din el s-a rupt.Automat acesta nu mai sta bine....totodata bariae(elicea) pompa nu isi mai face treaba...apa ramane nefiltrata etc...
Intrebarea mea este: Este necesar sa achizitionez o noua pompa ? Pot gasi separat acea elice ? Pot gasi separat capacelul de la motoras ?? tin sa spun ca elicea nu mai sta lipita de magnet.....este compromisa total.
Va rog ajutor ! nu stiu ce sa fac....
Va multumesc !
crimson
Member

IP:

salut, nu stiu la fluval... dar la jbl, tetra si eheim(nu sunt 100% ca era eheim) am vazut elicrle cu tot cu magnet, adica tot rotorul ca spare... aveau o gramada si in hornbach, de fluval nu m-am uitat niciodat, dar din moment ce restul producatorilor au asa ceva banuiesc ca si fluval are... poti da o fuga in HB cu rotorul sa vezi da se potriveste ceva d la ei ;)
coneradu
Unripe member

IP:

Eu locuiesc in Resita.E un catun.O sa dau o fuga pana la Timisoara sa vad mai exact...As vrea sa stiu 100 % daca se gasesc.Pe net nu am gasit absolut nimic.
Momentan pestisorii mei traiesc pe spatele unui "vibrator" de 15 lei
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Rotor pentru canistra Fluval exista, eu mi-am luat. Atentie ca-s doua feluri: cu palele drepte si cu palele curbate, cind cumperi mergi cu al tau in buzunar.
De capacelu' de la motoras nu stiu ce sa zic, n-am vazut de cumparat. S-a rupt si al meu da' am reusit sa-l lipesc, am lipit cu SuperGlue o bucata de plastic peste ruptura, am avut noroc, ruptura a fost astfel incit sa pot face lipitura.

E posibil sa poti cumpara tot capacu', cred ca doar la comanda.

Poze: smilie ... Poze cu plante
coneradu
Unripe member

IP:

Nu am de unde sa cumpar....dau comanda pe net...da nu pot sa-mi dau seapa daca sunt paletele drepte sau curbate??La prima vedere sunt palete drepte...si am gasit asa ceva
http://www.happypets.ro/hagen-rotor-fluval-304305-p-695.html
Oricum,banuiesc ca problema cea mare este la acest rotor..care este pe jumatate dezmembrat si vai de capu lui.....am intels ca se poate trai fara o clama la acel capacel....si ca pompa poate functiona la capacitate 100%.Am dreptate ?
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

coneradu wrote:...da nu pot sa-mi dau seapa daca sunt paletele drepte sau curbate??La prima vedere sunt palete drepte...si am gasit asa ceva
http://www.happypets.ro/hagen-rotor-fluval-304305-p-695.html

Vezi daca rotoru' tau (ce-a mai ramas din el) are paletele curbate sau drepte.

Eu am avut mari probleme cu folosire rotorului cu palete curbate la canistra mea care avea rotor cu palete drepte, pur si simplu nu se potriveste ....... nu stiu inver cum e.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: