[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: donpisote
Forum Index » Profile for donpisote » Messages posted by donpisote
Revin cu o precizare pe care nu o consideram necesara dar se pare ca nu e chiar asa. Radacina este din lemn de mangrova natural si este vanduta de firma JBL .
Din fericire vad ca momentan i au lasat in pace . Sper sa ramana asa si mai departe macar pana vor mai creste si atunci nu ii va mai supara nimeni .

Vand radacina mangrova JBL cu lungimea de 70cm , h- aproximativ 25cm si latimea in punctul maxim de aproximativ 30 cm. O dau pentru ca vreau sa fac o rearanjare a acvariului. Pretul ca sa scap de ea si sa nu imi mai ocupe locul in casa 100 lei. Produsul poate fi ridicat din zona Hornbach Berceni sau Brancoveanu . Contact pm sau id mess donpisote. Atasez si o poza. Valabil numai pentru Bucuresti.
Am vrut sa iau maturi dar erau la niste preturi incredibile de parca erau cine stie ce pesti rari asa ca am luat mai mici. Ei cam stau ascunsi acum pe sub o radacina si nu prea ies . Adevarul este ca sufar momentan si la capitolul plante acvariul fiind cam saracacios la momentul de fata . Cred ca pana la urma o sa cumpar si un acvariu mai mic din acela hornbach sa il tin pe post de spital si crestere pui. Sincer sper sa se acomodeze cu ceilalti ca imi este mila sa ii dau.
La butelia de mai sus se adauga si reductor de presiune asa ca pretul butelie + reductor = 430 lei
corydoras sunt pui si sunt mai mici decat tetra. am stins lumina . sper sa se acomodeze
Salut

Astazi am achizitionat 3 cory de cam 2,5 cm ca sa mai ajute si ei la curatarea resturilor ramase de la ceilalti pesti si surpriza SERPAE TETRA se cam dau la ei si anume la aripioarele lor . Oare pot sa ii pastrez ? Sau ii termina ceilalti ? Am sa pun niste poze cu o victima si atacatorii. Voi ce credeti ? In prima poza sunt atacatorii .
Cumpara JBL FILTERSTART si pune l in masa apei un flacon intreg. Hraneste pestii foarte putin si schimba cam 3 litri din apa zilnic . Apa inainte de a o pune in acvariu pui BIOTOPOL 1ml si agiti bine de tot. Sa speram ca va fi fara victime . Intre timp citeste despre ciclul azotului . Inca ceva nu mai folosi apa plata.
Corydoras am cumparat mai ramane valabil doar Botia
Se mai adauga in lista de cumparaturi si 3 corydoras 1 mascul si 2 femele.
Butelia din postul anterior s-a dat si se adauga inca o butelie co2 9,7 litri respectiv 7,2 kg cu revizia pana in 2011 .Pretul este de 260 lei foarte usor negociabil Atasez si o poza
Cumpar Botia Macracantha 1 exemplar mai mic . Valabil numai in Bucuresti. Contact pm si id mess donpisote
2 pesti galbeni de talia neonilor

sunt cumva astia? http://www.akvariumas.net/duomenu_baze/zuvys/hyphessobrycon_eques.htm
Pretul buteliei devine 150 lei.
Vazand cele scrise de voi deja am renuntat la ideea de tetrazone , cat despre numarul de pesti din fiecare banc mi ar fi placut sa am bani sa cumpar minim cate 10 din fiecare. Si asa ce am cumparat pana acum m au costat vreo 100 lei .
Mai multi vor fi cu siguranta . Sunt numai atatia pentru ca nu am avut bani prea multi si am luat minim din fiecare cat sa nu fie probleme . Cand ma refeream la pesti mai mari nu ma refeream neaparat la tetrazona ci si la alte specii dar care sa fie compatibile cu cei care ii am acum si nu neaparat sa fie de card ci unul sau doi . Dupa mine nu mi ar mai trebui altceva decat ce am acum dar si contribuabilul trebuie si el bagat in seama.
Nu interpretez si nu sunt suparacios de felul meu . In general postez cand chiar am nevoie de ajutor . Orice sfat este binevenit si primit ca atare. Mie imi plac pestii de card si am citit inainte sa ii cumpar . Acum sotia zice " ia si tu si unii mai mari sa nu ma uit cu lupa la ei ca la astia"
Da la toate cautarile iti este descrisa specia si atat nu si compatibilitatile . Eu sunt baiat mare si stiu sa caut . De intrebat intreb numai dupa ce am scotocit si nu am gasit nimic.
ozy multumesc frumos de incurajare . imi era frica sa nu se calce pe bataturi prin acvariu
Dupa ce am cautat pe net destul si nu am gasit nimic m am hotarat sa intreb aici despre compatibilitatea unor specii de pesti.

Momentan in acvariu am urmatoarele specii de pesti:

7 Rummynose Hemigrammus rhodostomus

5 Moenkhausia oligolepis Red Eye (Glass) Tetra

5 yphessobrycon eques "Serpae Tetra".

Ma intereseaza daca sunt compatibili cu puntius tetrzona si eventual ce pesti de talie ceva mai mare pot adauga ( acvariu 180 litri ). Cei mai mari ii adaug la rugamintea sotiei

Astept sfaturile voastre
Butelia este 180 lei negociabil cu 110 lei mai putin decat in magazin . Daca citeai mai sus pusesem un link adica asta: http://www.happypets.ro/jbl-proflora-m500-p-1035.html

Forum Index » Profile for donpisote » Messages posted by donpisote
Go to: