Cu scuzele de rigoare daca nu am scris foarte coerent in mesajul anterior:
Hai sa cumetrim' pestii.
Sunt de dat, aia Red. (ca sigur nu sunt pereche)
Nu am nici o problema sa dau si alta combinatie din ce este in bazin. (doar unul din cei 5 nu poate, pleaca... este cel care ataca degetele cel mai frecvent)
Ca idee, as putea dona cei doi mai mari (Red) si unul Tiger. (tot aveti loc acolo... )
La 24 da' rate: este apasarea mai mica: reciproca. (Creditatu' exprima intentia de a nu plati, deductibil. Creditorul: face uz' de textul din contract si deja recupereaza (intr-o) formula, banii.
Nimic nu se pierde... devine mai usor de recuperat'....
Uerevar' nu sunt in domeniul bisnitei respective.... (presupun: asa' de bun simt si offtopic)
De pesti: se scrie ceva?
OnTopic: La mine in scara' am doar doi pesti. (in scara vecina: 7-8 din 19 locatii/scara. (sa existe: ontopic)
dan.pavelescu wrote:Da, am incurcat borcanele. Habar n-am la ce filtru aveam 2 bureti laterali, ingusti, care actionau ca un prefiltru.
Asa este la etatea senioratului...
Avand in vedere ca am doar 4 cosuri de 2l si deja 6L de substrat pro: are rost sa bag biomech in prima tava ori direct inca 2L de Substrat PRO? (intrebrea este putin retorica)
Tot exista prefiltru...
LEdit: Cu miscarea apei: pare suficienta? ori mai bag ceva in partea opusa a galetii/directiei in care merge acu' valtoarea?
dan.pavelescu wrote:Cel mai bun filtru ever pe care l-am folosit: Eheim 2078
Nu stiu daca se mai fabrica/gaseste
Sunt total de acord. La fel si 2080.
Se gasesc dar mai greu,pe Austria mai apare cate unul . Eu lam.dat pe al meu cu 100 Euro.
Si eu am dat 2 sute la mana2... (dar nu am nimic de comentat/reprosat... a fost filtrul pestilor... )
Imi pare rau ca atunci' : mai era un filtru' la pret de: "numa sa scap de echipament din casa" (pentru cunoscatori: Targoviste... acum: regret ca nu am luat si celalalt filtru)