[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: EverSad
Forum Index » Profile for EverSad » Messages posted by EverSad
Cu scuzele de rigoare daca nu am scris foarte coerent in mesajul anterior:

Hai sa cumetrim' pestii.

Sunt de dat, aia Red. (ca sigur nu sunt pereche)

Nu am nici o problema sa dau si alta combinatie din ce este in bazin. (doar unul din cei 5 nu poate, pleaca... este cel care ataca degetele cel mai frecvent)

Ca idee, as putea dona cei doi mai mari (Red) si unul Tiger. (tot aveti loc acolo... )

Mulumesc.(de oferta generoasa')

Se parea ca: Oscarii (mei) raman in ca in bazinul lor'.

Multam' de contrapaticipatie. (o seara buna va doresc: in continuare)
Nu vreau sa scap' de ei.. Sa le ofer conditii mai bune, doar.
Dortiti doua bucati? (30+Cm cu livrare la usa? ) (fara bani. vreau doar sa fiu sigur ca se muta in bazin corespunzator)
Doi Oscari 30+Cm, nu se portivesc in decor? (intreb')
Realizez ca nu pot avea un raspuns pertinent in aceasta cauza.
La 24 da' rate: este apasarea mai mica: reciproca. (Creditatu' exprima intentia de a nu plati, deductibil. Creditorul: face uz' de textul din contract si deja recupereaza (intr-o) formula, banii.

Nimic nu se pierde... devine mai usor de recuperat'....

Uerevar' nu sunt in domeniul bisnitei respective.... (presupun: asa' de bun simt si offtopic)

De pesti: se scrie ceva?

OnTopic: La mine in scara' am doar doi pesti. (in scara vecina: 7-8 din 19 locatii/scara. (sa existe: ontopic)
Nu pot intelege: De ce ati' pus/ales, o presiune financiara asa mare? (se poate lua si in 24 rate)

Daca am dedus bine sensul intrebarii: DA.
Acilea: doar un lemn am mai bagat. (in spate la cazan)

Acum se face schimbul de apa...

Daca nu sunt rupt de "oboseala" spal lemnul si il bag in bazin.

image
dan.pavelescu wrote: Alzhi!

Nu am avut idee ca exista o forma de alint'... (de la prea multe cunostinte si vasta librarie de informatii, se intampla)
Tot am scris ca este "Putin retorica" intrebarea...

Cu 8L de bile, este ca si cum as fi luat pastilele alea care face: +6Cm la cardan intr-o saptamana....
dan.pavelescu wrote:Da, am incurcat borcanele. Habar n-am la ce filtru aveam 2 bureti laterali, ingusti, care actionau ca un prefiltru.

Asa este la etatea senioratului...

Avand in vedere ca am doar 4 cosuri de 2l si deja 6L de substrat pro: are rost sa bag biomech in prima tava ori direct inca 2L de Substrat PRO? (intrebrea este putin retorica)

Tot exista prefiltru...

LEdit: Cu miscarea apei: pare suficienta? ori mai bag ceva in partea opusa a galetii/directiei in care merge acu' valtoarea?
Nu stiu despre ce bureti laterali este vorba.

Prefiltrul din pompa are: un burete albastru de 15-20ppi in tava de sus/sub capul pompei

Prefiltrul de care scriu, este asta: https://www.nevertebrate.ro/prefiltru-eheim-4004320-3816 montat pe tava' de IN, cu inca un compartiment cu bureti adaugat. (3 cu totul)

La 5e 350 am la fel. (la baziunul Tropheusilor)
La cacatu de scurtacuine se vede portret. (pe calculator, se vede Landscape)

Am filmat cum recomanda stramosu' din poza.

LE: are ceva rost sa mai pun ceva auxiliar pentru miscarea apei?
https://www.youtube.com/shorts/87smGZTZJ8k (daca stie cineva cum dracu se face sa se vada direct, cacaturile astea scurte....)

A fost montata pompa Eheim 2078 (5e 700) cu prefiltru compus din 3 etaje. (tot Mercedes)

Pompa asta, nu vine cu nimic ca si material filtrant. (5e 350 a venit cu toate mediile pa' el)

Am 6L de substrat pro in el (acum). (si doua Experience 150, uscate)

Mai trebuie sa iau 2L de Biomech ca este gol cosul de jos.

Ori: inca 2L de substrat? (ca tot am prefiltru si substratul)

Imediat dupa ce am facut filmuletu, am bagat si niste iarba in nisip. (sa fie acolo)

image
Dastea' color?

image
image
image
Am mai adus azi 4 bucati Duboisi de la HB ca am avut de luat ceva marfa pentru bisnita.

Aclimatizati rapid, se pare ca au facut gasca cu veteranii. (pare a fi un card' mic deja)

Samy wrote:
dan.pavelescu wrote:Cel mai bun filtru ever pe care l-am folosit: Eheim 2078
Nu stiu daca se mai fabrica/gaseste

Sunt total de acord. La fel si 2080.
Se gasesc dar mai greu,pe Austria mai apare cate unul . Eu lam.dat pe al meu cu 100 Euro.

Si eu am dat 2 sute la mana2... (dar nu am nimic de comentat/reprosat... a fost filtrul pestilor... )

Imi pare rau ca atunci' : mai era un filtru' la pret de: "numa sa scap de echipament din casa" (pentru cunoscatori: Targoviste... acum: regret ca nu am luat si celalalt filtru)

Forum Index » Profile for EverSad » Messages posted by EverSad
Go to: