Message |
|
Piesa mobilier cu cadru metalic, sus are tartan. Doua sertare si doua u?i. 250 lei. Poze mai detaliate la cerere. Nu e chiar lux, dar tine acvariu de 300Kg fara probleme.
Spatiu pentru acvariu 110 chiar 115 x 50 cm.
250 lei, ridicare cu 1-2 oameni recomandata, Berceni/Popesti Leordeni.
|
 |
|
Donat din luna mai. Se inchide.
|
 |
|
Nu am accesorii, George.
Iti raspund acum la PM, nu am primit mail la reply, cred ca l-am dezactivat.
|
 |
|
Acvariu aprox 60L din imagini, il voi curata inainte de predare.
A stat câtiva ani pe balcon, cel mai sigur sa nu curga îi refaceti siliconul.
Avea instalatia de lumina data jos, n-am mai ajuns sa ii pun leduri ca am luat altul cu totul. Înca am transformatorul ala.
Popesti-Leordeni zona noua, spre sos. Berceni.
|
 |
|
Se fac de 1 metru astia, poate în helesteu sa-i bagi..
|
 |
|
Donez Pterygoplichthys gibbiceps de 17 cm pâna în vârful cozii.
E foarte frumos si sanatos, dar am trecut pe discusi si nu fac o pereche potrivita.
Ideal ar fi schimb cu corydoras sau alti ”sanitari” bottom-feeders mici.
Ridicare de la metrou Dimitrie Leonida, seara dupa 19.
|
 |
|
Salut,
Am un filtru Diversa Exus 1200 care nu functioneaza si as vrea sa stiu daca îi pot face ceva sau e de aruncat.
Am desfacut capacul si rotorul e ok, curatat, pus la loc, dar nu pompeaza.
Motorul se aude bâzâind usor, dar nu misca rotorul. Nici pe uscat, nici cu capacul închis. Motorul e sigilat, nedemontabil.
Am unde sa-l duc în Bucuresti pentru o opinie?
|
 |
|
Donatie finalizata.
|
 |
|
Anunt inca valabil.
|
 |
|
Rezervat.
|
 |
|
Salut,
Donez ancistrus de vreo 12 cm lungime. Sunt in Popesti-Leordeni, ne putem intalni la statia de metrou Dimitrie Leonida.
|
 |
|
Pestisorii au ajuns la user cfrtriaj, se poate inchide.
Multumesc.
|
 |
|
Salut,
Donez 5 corydoras ca cei din imagine. Sunt vioi, sanatosi, cea mare a depus acum vreo 2 saptamani.
Se pot ridica din Popesti-Leordeni, Drumul Fermei 123. 10 minute pe jos de la statia de metrou Dimitrie Leonida.
|
 |
|
Plantele au ajuns in nu mai putin de 3 acvarii, la 3 acvaristi si acvariste. Îti multumim!
|
 |
|
S-a donat astazi.
|
 |
|
Donez acvariu 117x50x60h fara fund, trebuie reparat, eventual inlocuit tot siliconul. Se poate ridica L-V 8.30-17.30 din zona targului Vitan. Eventual il las afara, daca veniti sambata sau duminica.
Necesar 2-3 oameni pt manipulare ?i papuc/dubita pt transport, are vreo 80 Kg. Sticla de 10.
Contact prin PM
|
 |
|
Aproximativ urgent - acvariul lui e spart.
Platydoras costatus / sau/ armatulus 18 cm.
http://en.wikipedia.org/wiki/Striped_Raphael_catfish
Poza reala atasata.
40 lei.
|
 |
|
Am primit si eu cateva, cresc super repede si fara lumina prea multa.
Multumesc si ape limpezi!
|
 |
|
Salut. As fi interesat de el, insa in vreo o luna - doua cand ma voi muta intr-un apartament mai mare. Daca il primesc voi dona aici acvariul curent de 60 litri + capac si lumina.
Este urgent?
|
 |
|
Salut!
Am gasit la un magazin lampi recomandate pentru cresterea plantelor, nu se zice nimic de acvariu. Probabil din cele care contin THC,  nu stiu.
goldenled.ro/led-pentru-plante - nu e al meu, nu fac reclama, pun fara link.
Leduri rosii si albastre, 15 W si 260 Lumeni.
Ar fi acceptabil in combinatie cu un neon insuficient de puternic - 15W care a venit standard cu un acvariu de 60L din Hornbach?
|
 |
|