Message |
|
Initial credeam ca-i concurent la Miss Teracota  )
|
 |
|
Tot nu-mi spune nimic....
|
 |
|
Place la mine scoica domnu` Levi.
Daca erai in Timisoara alaltaieri ne faceam s-o poza
https://www.facebook.com/events/941066239251282/
|
 |
|
Ar fi trist sa-l cunoasca internationala si eu sa-l vad pentru prima data
|
 |
|
In fisa tehnica scrie altceva: intre 350 si 1100 mA.
LE. Da, ai dreptate, am deschis fisa tehnica in PDF si am vazut ca domnii de la Zextar....dar mai bine nu comentez, traim in Romania
|
 |
|
Nu cred ca merita investitia sa iei ledurile alea si sa le dai doar 350mA, baga 700mA minim sau 1000mA maxim sau treci pe leduri de putere mai mica, mult mai avantajoase ca si combinatie de spectru, fiabilitate, pret, etc.
|
 |
|
Nu, el limiteaza la 700mA si V scoate cat solicita ledul ca sa ajunga la 700mA (grupul de leduri).
Ex: ai 2 leduri inseriate de 3.2 la o sursa cu ldd de 700mA, la iesirea ldd-ului vei avea 700mA si 6.4V iar daca ai 5 leduri va fi 700mA si 16V.
|
 |
|
Eu zic ca nu ai inteles.
Daca vrei dimare pwm ia ldd H.
Daca ai led care suporta maxim 1000 mA ia un ldd h de maxim 700 mA.
La ldd-ul asta poti lega, in serie ca-i cel mai indicat, un numar maxim de cati volti scoate sursa impartit la cat haleste un led adica la o sursa de 48v legi maxim 14 leduri de 3.2 (calculul spuje 15 dar tu esti baiat destept si mergi -1). Daca sursa duce 3 Amperi poti lega la ea = 3000 mA / 700 mA=4 ldd-uri
|
 |
|
Faina lucrare
|
 |
|
Nu-i bun, mere prost, ala ideal bagi apa scoate vin....
|
 |
|
Peisajul e frumos daca te duci in munti, sunt si cateva pensiuni calumea (tot alea pe care le-ai vazut si anul trecut) dar vechiul Herculane....e de mers cu cortul, pacat
|
 |
|
Bah, plm, io m-am pus la o rachie fiarta ca-s copt de raceala si dupa 2 guri asta mi-a sarit in ochi.... 52 de pagini !!!
Sunt convins ca am pierdut esenta, seara asta il citesc cap/coada, sigur mi-a scapat ceva
|
 |
|
Tu realizezi ca acusi il ajungi pe Koala, ai 52 pagini !!!
|
 |
|
Ba, da sa ajungi tu la Heculane si sa nu dai un telefon...
|
 |
|
Amperaj la maxim  .... da sa turezi inainte, sa ambalezi, putin fum si miros de curent ars ca altfel n-are nici un efect.
Acu` mai citeste ce ti-am recomandat atat eu cat si colegii si mai intreaba dupa inca o data ce trebuie sa cumperi, ca ne-ai obisnuit asa, asa ne ai
|
 |
|
 Sa va bucurati de ea si ea de voi !
|
 |
|
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Nu cumva ti-a spus Shubi si ce sursa sa folosesti?
NU, deloc
P`asta http://www.tme.eu/ro/details/gs-70-24/surse-de-alimentare-industriale/enstick/gs-75-24/#
Arata-mi si mie, te rog, cand ti-am recomandat sa iei sursa aia de-o spui tu ...
|
 |
|
Bah, PLM, poa' sa fie si din sticla de lampa, e superb !
|
 |
|
Ricardo zilele astea are o viata foarte grea, chiar ostinitoare as putea spune.
A luat la pas bodego/restaurantele din Amalfi
La multi ani si din partea mea !
|
 |
|