asa m-am gandit si eu sa fac....vineri am sa duc molly la un prieten pentru ca doar cei 4 marmorati au probleme cu cory... si problema e ca cei gri sunt mai rasariti si fug...dar cei albi cam stau intr-un loc si sunt ciupiti intr-una.... mai am 4molly negri, 4xipho si 2 guppy.....dar niciunul nu are nimic cu ceilalti doar astia 4 cu cory
Sunt Tibi din Targu Mures......sunt pescar inrait si m-am gandit ca ar fi frumos sa ii am pe prietenii mei si in casa mea asa ca mi-am facut si eu un acvariu!! sper sa colaboram cu bine
am o problema.......am 4 molly marmorati care nu fac altceva decat sa imi fugareasca si ciupeasca bietii sanitari..... atat pe cei gri ca si mai ales pe cei albi.....din 4 cory albi 2 au murit deja ciupiti de molly....dupa voi ce e de facut
eu sunt incepator dar vanzatorul mi-a spus ca molly cu cory stau fara probleme imreuna!!
acvariul este de 80l, plante naturale
am 4 molly negri
4molly marmorati
4xipho
8sanitari(dincare 2 au murit)
pls help
am o problema.......am 4 molly marmorati care nu fac altceva decat sa imi fugareasca si ciupeasca bietii sanitari..... atat pe cei gri ca si mai ales pe cei albi.....din 4 cory albi 2 au murit deja ciupiti de molly....dupa voi ce e de facut
eu sunt incepator dar vanzatorul mi-a spus ca molly cu cory stau fara probleme imreuna!!
pls help