[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pikexpert
Forum Index » Profile for pikexpert » Messages posted by pikexpert
multumesc pentru gazduire........s-au dat!!!
tel 0753023101
Am prea multi pesti in acvariu si acestia imi sunt cel mai putin dragi!!!!
Cine ii vrea sa ma anunte!!
sa sti ca am plante si saracii se ascund.....dar molly sunt in stare sa se bage sub plante sa ii fugareasca
cred ca trebuie sa scap de ei.
asa m-am gandit si eu sa fac....vineri am sa duc molly la un prieten pentru ca doar cei 4 marmorati au probleme cu cory... si problema e ca cei gri sunt mai rasariti si fug...dar cei albi cam stau intr-un loc si sunt ciupiti intr-una.... mai am 4molly negri, 4xipho si 2 guppy.....dar niciunul nu are nimic cu ceilalti doar astia 4 cu cory
sunt pescar inrait catch&release!!!!!!! nu orice pescar......am mai multe poze cu pesti decat cu prietena. de fapt imi reproseaza asta in fiecare zi
Sunt Tibi din Targu Mures......sunt pescar inrait si m-am gandit ca ar fi frumos sa ii am pe prietenii mei si in casa mea asa ca mi-am facut si eu un acvariu!! sper sa colaboram cu bine
ok...imi cer scuze , dar imi fac griji pentru pestisori.....
am o problema.......am 4 molly marmorati care nu fac altceva decat sa imi fugareasca si ciupeasca bietii sanitari..... atat pe cei gri ca si mai ales pe cei albi.....din 4 cory albi 2 au murit deja ciupiti de molly....dupa voi ce e de facut
eu sunt incepator dar vanzatorul mi-a spus ca molly cu cory stau fara probleme imreuna!!
acvariul este de 80l, plante naturale
am 4 molly negri
4molly marmorati
4xipho
8sanitari(dincare 2 au murit)
pls help
am o problema.......am 4 molly marmorati care nu fac altceva decat sa imi fugareasca si ciupeasca bietii sanitari..... atat pe cei gri ca si mai ales pe cei albi.....din 4 cory albi 2 au murit deja ciupiti de molly....dupa voi ce e de facut
eu sunt incepator dar vanzatorul mi-a spus ca molly cu cory stau fara probleme imreuna!!
pls help

Forum Index » Profile for pikexpert » Messages posted by pikexpert
Go to: