[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut..bine v-am gasit  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
pikexpert
Junior member

IP:

Sunt Tibi din Targu Mures......sunt pescar inrait si m-am gandit ca ar fi frumos sa ii am pe prietenii mei si in casa mea asa ca mi-am facut si eu un acvariu!! sper sa colaboram cu bine
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit Tibi, mai incet cu pescuitu inraitule ca lasi fara peste apele. Am si eu cativa prieteni ce sunt pescari inraiti. Daca ar fi si platiti, astia s-ar muta cu cortu pe malurile apelor/lacurilor.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
pikexpert
Junior member

IP:

sunt pescar inrait catch&release!!!!!!! nu orice pescar......am mai multe poze cu pesti decat cu prietena. de fapt imi reproseaza asta in fiecare zi
stefanp
Moderator

IP:

pikexpert wrote:am mai multe poze cu pesti decat cu prietena. de fapt imi reproseaza asta in fiecare zi

Bine ai venit!

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Despre noi
Go to: