Sigur ati uitat de proiectul meu......... revin cu "noutati"
Dupa o destul de lunga perioada de vreme am mai inaintat si eu cu proiectul putin(si cu design nou) din cauza sotiei
Nu va asteptati sa va arat acvariu si cu pesti.... o fost in standby proiectul
Aici sunt in acest moment
poze real life nu am cu el deocamdata dar am o problema la el..... partea pe care vine acvariul din cauza sudurilor si fara prea multa experienta, facut in graba de la mijlocul suportului spre stanga cum te uiti la el are o inclinatie de 1 cm ( 1 cm pe 1m lungime aproximativ) voi pune intre pal si sticla polistiren de 3cm, este diferenta asta o problema ? imi solicita sticla la incovoiere ? sau se ocupa de asta polistirenul ?
Sa raspund intrebarii de mai sus cu ce il voi popula pana acum nu eram sigur cu ce va fi, acvariul va fi cu ciclide africane.
Va fi numai de 2000X450X600 Lxlxh cum spuneam modificat din cauza sotiei, locul e mic unde stau.... 2500x4000, imaginati-va o asa camera cu un pat de 2 persoane dulap..... intelegeti...
Pe peretele unde va fi acvariul deasupra am facut eu un dulap suspendat din rigips si dupa lungi discutii nu am voie sa trec de el

si asa am ajuns la latimea de 45.
asa va arata proiectul in viitor.... aproximativ.... nu am avut timp si chef sa il fac mai detaliat de atat
Vedere frontala.
Pe lateralele acvariului voi avea margini din pal.... pana in perete iar sus voi unii cu pal de la nivelul apei pana sus la dulap ( practic un nou perete format din dulapul suspendat si acvariu)
Sub acvariu unde este suportul vor fi compartimente.
CONCLUZIA:
Pot spune ca virtual il am deja
Informatii tehnice de care am nevoie din experientele dumneavoastra dragi prieteni
mai exact de 2 deocamdata
1. decorul vreau sa il fac eu din polistiren si ciment am vizualizat ceva chestii interesante... Cum tot ce este in apa influenteaza apa, intrebarea mea este cat de nocive sunt substantele ce le da polistirenul in apa ? este ok sa il fac din polistiren ? ca firmele cu decoruri te usuca de bani si nu prea dispun de ei.
2. un filtru intern(incorporat in acvariu nu am cum sa fac din cauza dimensiunilor mici ale acvariului) dar am venit cu o idee in partea dreapta a acvariului am liber de la acvariu si pana la perete vreo 20 cm asta insemnand un acvariu mic de aprox 450x200 pe post de filtru pt o pompa eheim 1002 compact ( sau ceva de genu) intrebarea este urmatoare ce sanse sunt sa raman fara apa in filtru (acvariul mic) probabil il fac pt filtrare mecanica numai.... bureti, pt a avea debit mare de circulatie. Imi va venii destula apa din acvariu mare ? ma gandesc la o teava din PVC de 75... as pune cat mai mica pt a avea o putere mai mare in a trage mizeriile
Sper ca am reusit sa ma fac inteles