[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: emmy
Forum Index » Profile for emmy » Messages posted by emmy
Asta ar fi primul meu acvariu..... am crescut cu acvariu in casa...... dar asta ar fi primul meu acvariu (2450x650x600) mm

Cateva detalii:

image

image

*inaltimea este de 900 la acvariu in desene (coloana de apa va fi sigur de 600) inca nu stiu cum sa ii fac capacul... si am zis ca vreo 300 mm las gol pana proiectez si capacul.

Testul de pe internet :

image

- la astea se adauga intarituri laterale, H, fundul o sa il fac din sticla de 10mm dublu

Intrebari :

-ce silicon sa folosesc... sunt bune den braven, ceresit, etc.... sau trebuie ceva mai special ?
-cei cu experienta!!! e prea mare latimea de 650 mm ? se merita sa ii fac latimea asa mare ?
-inca nu stiu din ce material sa fac capacul..... avand in vedere ca e destul de mare... sa fie ceva usor si practic.... probabil o sa il fac din 2..3 buc... daca tot fac intarituri H
pui o galeata(sticla, bidon) cu apa pe acvariu si folosesti un furtun strangulat.....(ca si la perfuzie)

Forum Index » Profile for emmy » Messages posted by emmy
Go to: