[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu cichlide Malawi  XML
Forum Index » Acvarii cu cichlidae - Jurnal
Author Message
emmy
Junior member

IP:

Buna seara,

Dupa o lunga perioada de pregatiri, modificari am reusit sa ajung la un acvariu cu dimensiunea 150x55x55(coloana apa 50)

Am reusit sa finalizez 90% din tot ce mi-am propus.

Background facut de mine....

Filtru conceput de mine (provizoriu o sa fac unul mai mare) e situat in partea stanga a acvariului, filtrul fiind facut dintr-un acvariu mai mic, medii filtrante de la eheim si pompa e un eheim compact 2000

Lumina provizorie neon normal de 24 (capac facut personal si lipita folie reflectorizanta)

Nu dispun deocamdata de bani pentru a imbunatatii filtrul si lumina si inca nu am reusit sa imbrac acvariul in pal cum imi doresc...

Cateva poze cu capodopera mea

Acvariul in ansamblu... astept pareri de la altii cu mai multa experienta
image

image

Cateva poze mai in detaliu nu chiar excelente......
image

image

image

image

image

image

Astept pareri si opinii unde ce si cum am gresit
[Yahoo!]
Mihai Boldor
Member
[Avatar]

IP:

arata foarte bine acvariul, poate cam putine pietre pentru africani
[Email]
emmy
Junior member

IP:

mda stiu ca ai dreptate cu pietrele.... am latimea mica la acvariu...... probabil o sa urmeze o reconfigurare a pietrelor..
[Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

salut,

bine ai enit, imi place acvarviul, frumos si aerisit, pesti frumosi si sanatosi .

parerea mea, lasa asa pietrele, nu mai adauga, in acest fel vei scapa de stress mai ales pestii. De ce? In momentul in care vor creste mari vor pune stapinire masculii hiperdominanti si chiar dominanti pe grote, in acest fel va fi o oarecare armonie.Vei evita bataiile intre ei, Avind un background cu pietre, aduce cit de cit cu habitatul lor

fostul user ozy
[WWW]
Arhitectul
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Eu as adauga ceva pietre mai mari (nu cladite pentru a creea grote) pe zona dinspre background pentru a realiza o trecere estetica intre nisip si fundal. Parerea mea ...

Succes !

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/40629.page
[Yahoo!]

Forum Index » Acvarii cu cichlidae - Jurnal
Go to: