Message |
|
mc dar nu se intelege , le-am gasit si eu pe google
|
 |
|
Un pic de ajutor din partea voastra daca se poate mi-a dat si mie o fata dragutza de la un petshop 2 teste de apa Aquavital Multitest 6in1 si nu am codul culorilor daca ma poate ajuta si pe mine cineva
mi-a iesit asa :
roz(normal)
alb
mov(usor inchis)
mov(normal)
mov(normal)
mov(normal)
verde (normal)
galben (normal)
galben (deschis)
|
 |
|
am : acvariu 30 l ,filtru aquael care merge non-stop si e curatat la 6-7 zile, temp este de 25 C , lumina merge 7-8 ore pe zi , mancare o data pe zi , nu am co2 si nu am facut teste ... tot ce am facut am pus 20 de picaturi de albastru de metil in rest nimic si am 12 pesti in acvariu toti vivipari ( 2moly,4neoni,3sanitari si 2gupy si 2 zebre)
|
 |
|
Salutare am o problema in acvariu , pe plante,filtur,pietre tot apare o chestie neagra ca firele de atza , rup frunza si apare alta cum scap de bacteria asta ?
Am uitat sa zic ceva : de cand am bagat plantele a aparut acest fenomen , le-am luat de la cineva care se pare ca si el avea aceeasi problema dar nu mi-a zis ....
|
 |
|
ti-am dat PM
|
 |
|
vad ca esti din pitesti la fel ca mine , unele probleme le-am avut si eu , iti sugerez fara atata sare ca nu-i nevoie , dupa cate am vazut aici pesti tai cred ca sunt stresati in primul rand , foloseste albastru de metil ajuta pesti , lasa filtrul sa mearga , iai stresat ca iai tot mutat din acvariu in galeata sa pui substrat si plante , lasai sa se acomodze cu mediul in care sunt si stresul e o boala
|
 |
|
bazinul meu : 30 l , temperatura 26-27 grade , 15 pesti , apa o schimb la 4-5 zile
am cumparat albastru de metil si o sa le schimb apa la 2 zile 15% iar sare am cub de sare cumparat din petshop 1 la 10l
|
 |
|
cum scap de el ?
|
 |
|
La un guppy femela a aparut asa ceva pe el (pe partea laterala e ca o vata ceva nu am idee) si l-am scos din acvariu nu stiu ce e boala? iar la fund e rosu
|
 |
|
prin fancurieri trimiti ?
|
 |
|
multumesc mult  am rezolvat problema o sa pun si poze mai tarziu eventual si cu puii de guppy
|
 |
|
|
 |
|
un pretz? pm daca nu vrei sa-l pui aici
|
 |
|
am schimbat filtrul e ok acuma voi pune poze cu acvariu si cateva detalii 
|
 |
|
sunt ca niste bule mici de aer care face apa cam tulbure
|
 |
|
o singura problema o am cu apa uite o poza nu stiu ce sa-i fac
Uploaded with ImageShack.us
|
 |
|
Adrian ma numesc si sunt din Pitesti super forumul cu ajutorul vostru am un acvariu sanatos si frumos
|
 |
|
Astept PM cu preturi sunt intersat sa cumpar acvariu intre 100 - 200 l
|
 |
|
m-ar interesa sa-l cumpar add ad8mih@yahoo.com sa vorbim
|
 |
|