[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Cumpar doar un grup din aceste specii de pesti:Black tetra ori Nematobrycon ori Megalamphodus Megalopterus ori un card de Rasbora espei.Grupul sa fie de maxim 10 pestii.Cumpar doar un grup din speciile de mai sus,doar unul dintr-o specie de tetra.Astept ofete in P.M..Sunt online destul de des,puteti da mesaj orcand,Stau in Bucuresti Sector 6.
Vand 4 gurami albastri -15 ron tot grupul si 2 carasi 10 ron amandoi.Bucuresti Sector 6.Astept oferte in P.M. sau la nr. 0760904305 va rog trimiteti mesaje,mi sa stricat microfonul la telefon din pacate .
E inchis deoarece asa sunt toate topicurile de la aria vanzari.Nu inseamna ca nu mai e de vanzare.
Vreau si eu pestii iesiti din pui
In 3-4 zile de la depunere stiu eu.In functie de lumina si alte chestii.
Hey!Bun venit!
Ce jc?eu nu am zis ca nu eram agresivi,doar ca au inceput sa tachineasca pesti mai slabi.Acum poate tu stii mai bine.
S-au obisnuit si au inceput sa vada care peste e mai slab si sa-l tachineze.Nu stiu,eu zic sa scapi de agresivi aia mici si sa te orientezi la alti mai pasnici
Nu sunt neoni,decat unul de sus l-am vazut neon parca.Defapt decat 3-4 sunt neoni.Cei din plin plan aia cu dunga neagra nu sunt.Decat astia sunt neoni.Am pus poza.
Vietatile lui:
Da ,daca e mai simplu pe e-mail mihaiadrian990@yahoo.com
Trimite ceva poze,le voi pune eu.
Neoni nu sunt agresivi,guppy e bolnav si asa ca-l ataca.Chestia cu betta,femelele se inteleg ,masculul accepta femela doar cand se inmulteste si se bate cu toti masculi.
Ai ceva bacteri care iti ataca pestii .
Betta poti tine cu orice peste care nu seamana cu un mascul sau o femela betta(in cazul masculilor) .La femele e alta treaba,ele se impaca intre ele.
Scuze dar te contrazic un pic @Alexu
Eu tin guppy cu betta,nu au nicio treaba,guppy nu baga in seama betta si viceversa.Sunt toti pesti in lumea lor.Nu sunt stresati.Betta si guppy ai tai s-ar putea sa se certe deoarece guppy sunt la aceeasi marime ca betta.La mine guppy este ceva mai mic ca betta.In curand voi mai adauga si cei 23 de pui care ii am in acvariul comun.Eu zic ca ar merge combinatia dar sa rezolvi chestia intre betta si guppy.
Zic si eu din propria experienta.
Eu am cumparat femele guppy gestante care au nascut si dupa 3 zile au murit,acum am 20-23 pui de la ele(aproximativ 3 femele)avand prima nastere.Mi se par ciudate chestiile astea.
Probabil vreo boala care nu a fost observabila si a ucis usor dar sigur(la cazul tau ma refer).
Nu stiu ce sa zic,deoarece si la mine a fost acelasi lucru,mascul luat frumos,activ si peste o saptamana mi-a murit brusc.Asa ca nu prea stiu.
Filtru?am avut o femela de guppy,care nu manca si doar statea sus si lua aer,tot timpul numai acolo sus,am zis ca am avut deoarece azi a murit.Poate fi ceva temporar.
Probail batranete sau vreo boala si aripioarele rupte/rontaite pot fi din cauza ca le-au rontait celalalti pesti dupa ce a murit.
Auzi scoala...voiam sa zic liceu.O sa imi fac timp in weekend de el si incep sa-l amenajez.
Cum am zis in prezentare,15 ani,scoala...!eu sunt printre acei elevi 9,50 media,care invata si ei ceva,dar nu tocilar.

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: