[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Larva450
Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Le-am citit pe toate ,acum doar sa am timp sa creez acest mediu pentru ei.
Merci,ma apuc de citit.
severum777 wrote:Cu atat mai mult carasi, pentru multi carasii sunt ultimii pesti pe care vrea sa-i bage in acvariu, te poti duce la un petshop, un privat unde sti tu ca au un acvariu mare pentru ei.
Si ii dai GRATIS, eu am facut asta si merge.

O sa incerc
Eu sunt cu tine ....
severum777 wrote: 
Si inca un sfat, nu vinde pestii , doneaza-i, din acvaristica nu faci bani cu 2-3 pesti.

Nu vand pestii „schimb carasi deoarece mi se pare ca au nevoie de mai mult spatiu....
Nu stiu...nu ma bag.Eu am citit ce imi scrie pe capac.Oricum pot sa mai adaug la acel capac un suport sau doua pentru neoane.
Dar am alt acvariu separat.Pe capac scrie undeva cam asa:
-230v-50Hz
1x 15 W
G 13-©26 mm
Acvariul este 60x30x40 banuiesc.In legatura cu neonul,ma uit si va zic.
&Aqua& wrote:Cat are neonul?
Conteaza puterea,nu faptul ca e neon

Cu stima
Octavian

Scuza-ma dar nu prea stiu,nu m-am intrebat pana acum.
Nu hoplo si botia,60 lungime,35 latime inaltimea nu stiu....
Acvariul de 72 litri,plantat ,lumina este neonul din fabrica,montat pe capac.Pai fauna ar fi sanitari acele ciclide mentionate mai sus si ceva ramirezi sau orice alt peste pasnic.
Aha,deci un mascul si 4-5 femele sunt gay ,fara cunostinta.... stiam ca botia si hoplo ajung la dimensiuni maricele .Deci dand ajutor ajungi sa fii fara cunostinta.Vreau sa vad cam cat de necunoscator ajung.
Acum hai sa trecem la subiectul topicului,deoarece nu a fost facut pentru cearta noastra.A fost facut ca toti sa ajutam acea persoana.
Eu vreau sa aflu ce or fi.
Ar mere treaba asta?Sa iau vreo 3 femele si un mascul de apistogramma viejita,nu cresc mai mari de 3 cm,sunt frumosi,pasnici si de unde as putea sa-i achizionez,nu am vazut la petshop aceasta specie sau nu am stat sa o caut atat de mult.
Un sfat?am vazut ca sunt ciclide americane.
Oricum vei afla cand vor ecloza ce sunt.Eu zic ca ar fi cory/melci.Si eu am avut oua de melc dar ceva mai mici.Neoni nu cred ca au depus ei.
Zau?guppy parca nu mai vor sa se inmulteasca ,la fel si ceilalti vivipari,am temperatura la 26-28 C constant,neoni sunt ok,un hoplo parca ar mere sau un botia,nu necesita spatiu mult,cel putin nu la mine in acvariu.Corydoras merg vreo 5-6 ,pesti de card/banc ar fi buni in 54 litri.
Aceea specie de peste care ai zis-o e ciudata rau seamana cu niste viermisori cu aripioare.
Vivipari,neoni,tetra ,gourami, sanitari-cory,hoplo,botia,sunt multe specii de pestii intereseaza-te pe net.O sa vezi ca o sa gasesti pesti superbi numai daca cauti.

Scuze eu am raspuns la fauna,la neon nu ma bag ,nu cunosc domeniul
Buna!
Allview A5 quad intre 677-700 ron.

Forum Index » Profile for Larva450 » Messages posted by Larva450
Go to: