[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sylvia
Forum Index » Profile for Sylvia » Messages posted by Sylvia
Scuze
Pestele il am de 1 an si 1 luna...cam asa... a fost pui cand l'am luat.
Apa i'o schimb la o sapatamana....toata cantitatea doar ca apa ce o pun este lasata intr'o sticla fara capac cateva zile pentru a nu o pune pe cea de la robinet cu clor(asa am inteles ca se duce clorul).
Iar "ciclarea"...nu stiu ce inseamna...imi cer scz.
Iar in leg cu bolul....mi s'a spus pe petshop ca betta e un peste labirintic si ca e ok daca il pun in bol si daca nu are nici aer.
Buna.
Mai intai, scuzati, sunt incepatoare in ale pestilor.
Am si eu o problema cu pestele meu betta. Mai nou, sta foarte apatic, nu mananca, sta retras, nu are energie si chiar pot sa zic atunci cand sta e cam intr-o parte. Apoi am mai sesizat si o pata alba in spatele capului, ca si cum ar fi o portiune fara solzi.
Sunt ingrijorata pentru ca el era un peste f sanatos si nu am schimbat cu nimic ritmul luisi felul in care il ingrijam.
Tin sa mentionez ca am un bol cam de 5 kg, un singur peste betta, un castel(ca decoratiune), fara plante, fara orice sursa de aer, filtru sau de verificare a temperaturii. Mancare ii dau o data pe zi si nu foarte mult, tinand cont ca este singur. Dar, nu stiu ce mancare este, e de la PetShop, bilute micute maronii...
Vreun tratament daca stiti sau macar denumirea bolii sau orice, va rog mult.
Multumesc anticipat.

Forum Index » Profile for Sylvia » Messages posted by Sylvia
Go to: