Message |
|
Salutare la toata lumea! De cateva zile ma framanta un gand si anume:
Am un filtru intern Resun Mini 1630 ( http://www.acvamax.ro/product_info.php?products_id=2913 ).Ma gandesc la o modalitate de a-l "transforma" intr-un mini extern,folosind-ul cumva ca si pompa de apa.M-am saturat de curentii care imi zboara toate plantele prin acvariu.Acvariul are 11-12 litri net,deci din debitul sau de 200l/h ar fi ok si daca ar ramane cu 60l/h.
Orice idee este binevenita!
|
 |
|
E coapta de mult.Mai bine te orientezi spre sticla noua.
|
 |
|
Mii de scuze,nu m-am uitat la titlu.
|
 |
|
Ceva dimensiuni,volum?
|
 |
|
Azi am fost si mi-am luat si incalzitor,un Kangde 19000 de 25W (alta chinezarie).L-am setat la 28 de grade si de 15 minute tremometrul arata 21,tempratura intiala fiind 20.Cum nu am deloc experienta cu incalzitoarele,va intreb pe voi: E normal sa stea asa de mult sa se incalzeasca sau e posibil sa fie defect incalzitorul? Inca o chestie ar fi ca e asezat exact in locul unde lovesc curentii filtrului,il poate influenta cu ceva?
|
 |
|
Vand 4 Guppy adulti in Iasi.Pretul este de 10 lei.Detalii pe privat.
|
 |
|
Tocmai ce mi-am dat seama ca eu nu am prezentare in rubrica asta,deci trebuie neaparat sa-mi fac,ca sa fiu si eu la acelasi nivel cu lumea.
Ma numesc Cosmin,sunt din Iasi si am 16 ani.M-am apucat de acvaristica acum vreo 2 luni.Pestii tinuti in borcane la varsta de 7-8 ani nu se pun  ).
Detin un acvariu de 14 litri pe care inca ma chinui sa-l imbunatatesc.
|
 |
|
Bine ai venit!
Asteptam mai multe detalii.
|
 |
|
Bine ai venit!
|
 |
|
Vand 4 pestisori Guppy,2 masculi si 2 femele.Pestii au aproximativ 1 luna de cand sunt in posesia mea,iar ambele femele au avut o serie de pui. 2 dintre ei sunt pe jumatate negri,1 femela este negru deschis cu coada portocalie,iar un mascul albastru cu verde.Pretul este de 10 lei pentru toti sau schimb cu un Betta.Motivul pentru care ii dau este faptul ca deja m-am saturat de pui.
Anunt valabil doar in Iasi.
|
 |
|
Arata bine,desi eu as pune creanga aceea din dreapta orizontal.
|
 |
|
http://www.acvariu.com.ro/piatra-vie-1kg-p-11820.html
Cautam sa vad cum arata piatra asta vie pe Google si am gasit asta...
|
 |
|
Bine ai venit!Nu te zgarci la poze...
|
 |
|
Din cate stiu eu scoicile maresc duritatea apei,iar intr-un acvariu cu apa dulce nu cred ca au ce cauta scoicile.Incearca sa eviti viviparii,iti spun din propria experienta,mi-am cumparat femela guppy iar peste 2 zile m-am si trezit cu vreo 15 pui in acvariu.Daca nu vrei melci,ai grija sa controlezi plantele inainte de a le baga in acvariu,eu am ceva melci maro(i-am adus odata cu plantele),dar nu ma deranjeaza,astept sa creasca mai mari si le fac vant.
|
 |
|
Bine ai venit.Frumos acvariul.
|
 |
|
New "look"...
|
 |
|
Nice work!
|
 |
|
Buna.Avand in vedere ca acvariul are 2 saptamani jumatate de cand e pus la ciclat,m-am hotarat sa fac o incercare si sa imi iau ceva pesti.Mi-am luat o pereche de Guppy,pe care ii am de 3 zile,insa a aparut o problema.Femela Guppy fugareste masculul prin tot acvariul si il ciupeste,care ar putea fi cauza?Nu mi se pare ceva normal,masculul sta ascuns dupa filtru de dimineata.
|
 |
|
Incearca sa plantezi acvariul cu ceva plante easy.Si eu la inceput ma dadeam in vant dupa plantele de plastic,dar e mult mai bine si mai frumos cu plante adevarate.
|
 |
|
Nu ai spus pretul celui de 60.
|
 |
|