Message |
|
Nici gand sa faca fata eu personal lam facut pentru un acvariu separat pentru cresterea plantelor
|
 |
|
Bine ai venit:d ar arata bine un background
|
 |
|
zahar??  sare se pune pentru unele speci de pesti cuma ar fi xifo moly platy...
|
 |
|
Merge bomba  dar numa dupa 2 zile a inceput sa faca bule incontinu
|
 |
|
Am studiat tutorialuli despre hommade backgrounduri cu polistiren si ciment arata bine dar acvariul meu este de 50-60 de litri si de mai pun si polistirenul  se micsoreaza
|
 |
|
mersi mult de sfat( apropo gelatina sa intarit si acum il zdrobesc sa in amestec cu drojdia??
|
 |
|
De lipit e usor cu silicon transparent pt acvari, numa si fie taiate bine pereti la milimetru
|
 |
|
Pfff mare treaba vrei tu sa faci  ) eu zic ca ar fi mai bine sa nu-l gauresti ci sa tai la colt un patrat si sa lipesti o plasa acolo
|
 |
|
la amandoua sticle?
|
 |
|
inca o intrebare urgenta: furtunul din sticala cu amestec si fie deasupra niveul apei sau in apa? si la sticla aia de 0,5 in care vin cele doua furtunuri cum sa fie sub apa sau deasupra ?
|
 |
|
Mersi, si eu am citit reteta asa neschimbata dar de spui ca asa e mai bine te cred si am sati urmez sfaturile  gelatina e deja la racit
|
 |
|
ok multumesc  si zahar? cate linguri?
|
 |
|
Am citit reteta si am inteles treburile da nu era mentionata cata drojdie si cata gelatina se foloseste pentru sticla de 2 litri
si gelatina e de aia ce se foloseste si la prajituri ?
|
 |
|
Nu e greu il imparti in 3 parti egale tai sticla pe marime si cumperi un silicon pt acvari 22 de lei... se lipeste usor...
Problema e cum au mentionat mai sus sa nu se vada intre iei, fa rost de sticla colorata bafta
|
 |
|
Multumesc pt sfaturi kred ca am sa iau unul negru 
|
 |
|
Miam schimbat acvariul pe unul de 60 
|
 |
|
Asi dori sami dati cateva sugesti ce sa pun pe spatele acvariului.Am gasit in comert folie care ilustreaza plante exotice ,merita cumparat arata bine?
|
 |
|
Bine ai venit  frumoasa meserie
|
 |
|
Ai dreptate scalari nus-i manca pui dar cand depun icrele se mai intampla sa le mance.
Am avut o pereche de scalari care au avut mare grija de icre cand ma apropiam de acvariu masculul era capabil sa sara din acvariu...dar dupa un timp au disparut icrele si alti pesti nu erau in acvariu...
|
 |
|
Acvariul e o reusita  nu curge  il las o zi asa plin si maine ma apuc de amenajare
Multumesc pentru sfaturi!
cand e gata amenajat pun si poze
|
 |
|