[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ugarit5
Forum Index » Profile for ugarit5 » Messages posted by ugarit5
Este recomandat sa pui 1 mqscul la 2-3 femele,pentru ca ele sa nu fie stresate prea mult
Salut,nu ma pricep la faza cu plantele,dar din cate stiu "bomba" de co2 este mai eficienta.
Oxigenarea o poti realiza cu valurirea apei la suprafta,pozitionand teava mai aproape de suprafata.

P.S:poate iti prezinti aici acvariul si pui niste poze
Cate femele si cati masculi ai?
Poate sunt mai batrani/tineri?
Arata dragut,are gust.
Structura aceea de pietre pare cam instabila. Ancistrusul e posibil sa o darame.
Mi se pare mie sau ai acolo si un botia striata?

P.S:te rog nu mai scrie cu diacritice
Bravo,arata mai bine,in curand se termina ciclarea!
Scoate plantele artificiale
Cand startezi acvariul poate faci si tu aici un jurnal...
Salut,
Din cate stiu este normal sa arate asa (bucatile de sticla sunt separate de un cordon de silicon si nu trebuie sa faca contact)
Sau fa niste poze cu circuitul
Nu cred ca trb sa faca burta
Eu zic ca e ok pentru aceasta inaltime
Depinde. Daca cumperi de la Hornbach,sunt suficiente 2-3 fire
Poti sa iei si Ceratophyllum,Higrophylla,Vallisneria,Anubias etc.
Poti lua Egeria Densa pentru plantat (planta ff nepretentioasa)
Nu trebuie sa scoti nimic
Golesti niste apa din acvariu cat sa iti fie mai usor (cam jumatate),scoti plantele din plastic,sapi cate o gropita in pietris pt fiecare plante,introduci radacinile in gropita,apoi acoperi cu pietris radcinile si "tragi" putin de planta astfel incat sa o aranjezi
Am cautat pe internet si intradevar seamana cu o larva de damselfly.
Eu nu credeam ca este o larva de libelula deoarece tineam minte ca eate mult mai mare si mai grasa (dragonfly).
Nu am cum sa o prind deci o las acolo
Inainte sa pui apa in acvariu,o tratezi cu Aqua safe conform instructiunilor de pe eticheta

Stie cineva ce este???
Ieri ma uitam prin acvariu cand am vazut asta pe o tulpina de anubias
Pestii care i-ai luat sunt...cam diversi.
Ar fi trebuit sa te limitezi la maxim 4 specii compatibile.
Spre exemplu,zebrele sunt pesti de banc (min 5-6 bucati),la fel si neonii (cu cat mai multi cu atat mai bine),iar viviparii (guppy,platy,molly,xipho)ori iei numai masculi/femele,ori iei trio-uri (1m+2f)
Ce sanitari ai?
Sigur ca ar trebui sa pui plante. Ele oxigeneaza apa,ajuta la ciclare eliminand substantele toxice din apa si ofera locuri de ascuns pentru pesti.
Scoate plantele artificiale (sunt inutile) si inlocuieste-le cu niste plante naturale nepretentioase.
Plante nepretentioase sunt Egeria,Vallisneria,Anubias,Ceratophyllum,Higrophylla etc
Cacsa iti raspund si la celalalt topic,de nitrati scapi cu sxhimburi de apa si plante (plantele consuma nitratii si alte substante toxice din apa)
Buna
Deschide-ti te rog un topic propriu si prezinta-ti acvariul la coltul incepatorilor.Acolo vei primi sfaturi
Si te rog ,nu mai scrie cu diacritice
Sau MOSFET

Forum Index » Profile for ugarit5 » Messages posted by ugarit5
Go to: