Message |
|
E pe drumul cel bun. Bafta!
|
 |
|
Felicitari pentru consecventa si pentru locul obtinut!
|
 |
|
Ovi_vl wrote:Daca nu deranjeaza, se poate partaja programul de lumina?
In principiu il folosesc pe acesta, doar cu mici ajustari: https://www.aquaillumination.com/signature_series/david-saxby
|
 |
|
Flash wrote:WOW
Lucian L wrote:Arata excelent, felicitari si succes cu el.
ocean wrote:Foarte fain
Multumesc!
|
 |
|
Multam baietii!
|
 |
|
|
 |
|
Ce anume cauti? ce vietuitoare?
|
 |
|
Faina natura!
|
 |
|
Ovi_vl wrote:Salutare!
@Sebastian, la acceeasi concluzie am ajuns si eu, pare a fi praf foarte fin de nisip pe care pleronu din sump nu prea il filtreaza. ( am cautat sa comand niste seachem clarity dar nu prea il gasesc pe stoc)
Nu stiu unde ai cautat dar nu cauti unde trebuie.
https://www.nevertebrate.ro/advanced_search_result.php?keywords=clarity
|
 |
|
Salutare,
Hardscape-ul arata foarte fain si se vede ca ti-ai facut in mare masura temele dupa modul in care e construit si pozitionat.
Eu cu pompele de valuri de la Jebao n-am avut noroc, am avut 3 si toate s-au dus dracu cam intr-un an, ce-i drept nu am avut modelul indicat de tine ci ceva SW parca.
Daca nu vrei sa investesti banii intr-un AI Nero, poti sa tragi un ochi si peste Hygger Wave Maker Pump, un prieten si-a comandat de pe amazon.de, o are de cateva luni si e tare multumit de ea.
Multa rabdare cu ciclarea. Bafta!
|
 |
|
Frumusel si bine ingrijit!
|
 |
|
Foarte misto! Ar merge ceva filmari mai calitative.
|
 |
|
ocean wrote:Wau, superb
Multumesc!
|
 |
|
n-am mai scris aici de vreo 7 ani...video-ul asta m-a facut sa o fac din nou!
felicitari, le mariti cu varf si indesat!
Bine ai revenit pe forum .
Multumesc pentru apreciere. Intre timp am mai adaugat pe ici-colo cativa corali, unii au crescut, in timp ce altii s-au dus pe apa sambetei. Vorba aia nu te poti numi acvarist de apa sarata daca n-ai pierdut corali, cu cat mai multi cu atat mai multa experienta acumulata.
Acum "ma lupt" cu o mica invazie de bubble algae pe care am decis sa o tratez cu Vibrant (desi stiu de scadalul cu produsul, am mai incercat in trecut si a functionat fara sa am pierderi de corali sau pesti), se pare ca functioneaza si acum. Dupa 3 saptamani incep sa se vada ceva rezultate, incep sa dizolve din alge dar am dat in ciano, nimic grav.
Sper sa am timp in perioada urmatoare sa-l pun putin la punct si sa mai trag un video sau macar cateva poze.
|
 |
|
Hai ca il pui repede pe picioare observ. Se vede ca inca mai ai mana si nu ai uitat complet sa pui la murat.
|
 |
|
Arata totul foarte natural, chiar zici ca e o bucatica mica din ocean.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Multumesc! Imi era teama ca apari si ma iei de urechi.
Nu e urat si e foarte util.. petrec 10-12 ore la birou si lampa cu diffuser nu reuseste sa-mi scoata ochii
Am inteles acum utilitatea, hai sa zicem ca pot sa trec cu vederea.
Spor la ciclat!
|
 |
|
Bafta cu noul proiect. A iesit bine.
N-am inteles de ce iti trebuie tie diffuser-ul ala urat pe lampa dar vorba aia sa nu ne ... in gustruile omului.
|
 |
|
NicuM wrote:Am cateva acropore neidentificate.
Am s? vi le arat pe rand poate le identificam impreuna.
Asta banuiesc ca ar fi Elegantula. Loripes, Batunai
Pare sa fie Batunai, oare a avut vreodata varfurile in spre mov?
|
 |
|
Mofturoase Acroporele astea dar dupa colorit pare ca-i pe drumul cel bun. De curios, care crezi ca a fost cauza declinului?
|
 |
|