Message |
|
Exista asa ceva?
Sau te referi la alea printate 3D de diversi?
|
 |
|
Felicitari, mii se pare extraordinar ca o ai de atatia ani si prospera. Da, pacat ca nu poti incarca clipul pe YouTube.
Chiar am observat ca ai mai multe colonii de SPS acolo, in special parca Acropora, ce specii sunt? Ai poze cu ele mai de aproape?
|
 |
|
Eu zic ca sunt bune fotografiile. Da, e dificil sa redai culorile asa cum le vezi cu ochiul liber mai ales daca nu folosesti ceva filtru pentru lentila. Am gasit un filtru portocaliu dar ala e folositor daca ai un spectru foarte albastru, probabil un filtru spre galbui ar ajuta mai mult in cazul spectrului daylight dar n-am gasit momentan.
Foarte faina Anemona tub, am avut si eu una la un moment dat dar nu prea am avut noroc cu ea, dupa o anumita perioada isi parasea tubul si trebuia sa o "pescuiesc" de prin acvariu. Am tot incercat sa-i gasesc un loc sa-i placa dar fara prea mult succes si pana la urma am pierdut-o pe undeva prin bazin. De cat timp o ai? Cum ai reusit sa o mentii multumita?
|
 |
|
NicuM wrote:Foarte frumos acvariul felicitari, mau uimit fotografiile sunt superbe, cata claritate au , ne spui si noua cum sa face asemenea fotografii, ce program de editare.
Multumesc!
Fotografiile sunt facute de un prieten de-ai mei pasionat de fotografie, a folosit un Nikon D500 cu obiectiv 35.0 mm f/1.8. Pozele rareori necesita mici ajutari de culoare datoarita luminii albastre, iar pentru asta folosesc Adobe Lightroom.
|
 |
|
Ce faina e colonia de Milka si cea de Acropora Yongei!
Vrem si close-up-uri.
|
 |
|
Japonia, brand/marketing, calitatea sticlei, etc.
Dar poti sa gasesti ceva asemanator mai accesibil: https://www.nevertebrate.ro/lily-pipe-sticla-intrare-blau-glass-nano-inflow-13mm-51180
|
 |
|
Inceputul e foarte bun! Felicitari!
Sa ne tii la curent cu evolutia lui.
|
 |
|
Fain, fain!
Coralilor le merge bine.
|
 |
|
|
 |
|
EXCEPTIONAL, ce profunzime ai putut sa-i dai!
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:Pfoai ce-mi place!
E o placere sa-l privesti, cred ca in realitate e o nebunie!
Ma bucur ca iti place! Sper sa am rabdare si bani sa-l dezvolt.
P.S. N-ai terminat inca cu casa?, ca parca erai "dator" cu un proiect sarat daca bine tin minte.
zvarr wrote:Nu stiu cum ratasem topicul asta cand am revenit pe forum dar e superb.
Am plans si mi s-a facut dor de jegu' ala de marin de 375l de-l aveam.
Nu pot decat sa zic ca e superb si felicitari pt ce ai facut acolo!
Multumesc mult!
Nu-i tarziu sa te reapuci.
|
 |
|
Hai cu poze!
|
 |
|
Felicitari! Sunt incredibil de bine realizate!
Ma bucur ca dupa atatia ani in sfarsit pot sa zic ca si romanii sunt foarte buni la aquascaping.
|
 |
|
alinutz80 wrote:Bogdane, ai chef de glume azi....
Clar ca ii dau mancare diversificata.....si ii dau si congelata....e ca un rege, mananca mai bine ca si mine. s-a decolorat pt ca cica are gena nu stiu cum...si poate e si batranel!
Si cica e si prea mare acvariul asta pt el....multe chestii
Imbellis e f fain, mie mi place mult!
Plus imbellis e mai linistit si ii plac acvariile putin mai mari.....
Am vrut sa vad daca te prind in ofsaid.
|
 |
|
alinutz80 wrote:
BBogdan wrote:Mediocru. Poti mai mult!
Tare fain Betta.
Mersi maestre! Atata pot, mai mult intr o viata viitoare
Chiar e mediocru.
Betta nu e fain deloc ca s-a decolorat....urmeaza un imbellis
Pai cum s-a declorat? Ce nu-i place? Are mancare diversificata? Poate ar merita sa-i dai si niste hrana vie, gen larve de chironomus sau tubifex, chiar si congelata daca iti este mai comod.
E un exemplar foarte fain, pacat sa nu-l grijesti cum trebuie.
Imbellis e caca-maca.
|
 |
|
O specie deosebita de scalari!
Felicitari!
P.S. astept sa vad o filmare calumea cu ei la maturitate.
|
 |
|
Mediocru. Poti mai mult!
Tare fain Betta.
|
 |
|
aerosv wrote:Este fara indoiala unul din cele mai frumoase bazine pe care le-am vazut si stiu si cata munca este in spate pentru aceste rezultate.
Nu trec cu vederea nici montajul, tehnica de filmare si pregatirea dinaintea filmarii  , perfect si profesionist realizat.
Felicitari si mult succes cu el !
Iti multumesc pentru incurajare si aprecierea detaliilor.
Sper sa realizez in timp un mixt reef cat mai spectaculos, cu care sa impulsionez si pe altii sa faca pasul catre acvaristica marina.
|
 |
|
lukitza wrote:
dan.pavelescu wrote:uite, un graunte de nisip sta stramb, rusineeeee
Eu propun direct ban pentru cei care mai posteaza asemenea neglijente.
Acvariul e ...
Multam!
La cat de putini mai intram pe forum, nu cred ca e cea mai buna solutie.
|
 |
|
Ariath wrote:Felicitari! Un deliciu sa ai asa ceva in fata! Sa te bucuri din plin de el!
Multumesc! Incerc sa ma bucur cat pot de el si sper ca in timp sa-l transform in ceva si mai frumos. :-D
|
 |
|