[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stoica claudiu
Forum Index » Profile for stoica claudiu » Messages posted by stoica claudiu
Schimb 7 zebre(6 roz voalate si una normala 5-6cm)si o pompa de aer pe creveti,otto,corydoras panda,microrasbora galaxi si pe alti pesti nano acvariu
imi pare bine ca va place acvariul meu, un acvariu mai mare am in plan sa-mi fac dar acuma nu prea am timp de el
revin dupa o perioada de timp putin mai indelungata cu noi poze si noi modificari ale acvariului sper sa va placa :
da poti tine discusi cu neoni cardinal
Alga aia poti sa o lasi acolo, la inceput asa apare la toate lemnele pe care le bagi in acvariu,oricum o sa dispara
melc
poze noi,scuze pentru claritatea lor au fost facute cu telefonul
iti multumesc si eu
neoni se comporta destul de bine adica nu dau semne ca ar fi speriati,pe parcurs oricum o sa ii dau si o sa imi iau 5-6 microrasbora galaxy dar momentan pesti cei mai mici pe care i-am gasit nu au fost decat neoni,mersi pentru informati
Revin cu noi informati despre nano acvariu:flora(cryptocoryne,un anubis pitic,muschi de java,riccia,vallisneria),fauna(5neoni,2neritine tepoase si un melc pomaceea matur pe care vreau sa il donez daca este cineva interesat din tg-jiu imi poate da un PM)
Asi avea urmatoarea intrebare riccia o pot folosi ca planta de gazon prinsa eventual de pietre cu plasa de nailon
O sa incerc sa revin cu poze noi cat de curand
salutare si bine ai venit, cam multi pesti intr-un acvariu asa de mic,poate ne pui si niste poze cu acvariu
Am si eu o intrebare e bine daca am bagat 5neoni intr-un acvariu de 15litri
incearca sa le dai hrana vie,daca nu gasesti la magazin ia niste rame din gradina, curatele bine de pamant,taiele marunt si dale
culuarea pestilor depinde de parinti daca parinti au fost putin colorati atunci si copiii lor vor fi la fel,de lumina cat de mult e plantat acvarul si de mancarea pe care le-o dai,dane si noua mai multe detali despre acvariu
pentru 30 litri sunt suficienti pesti pe care ii ai,eu zic sa nu mai ei alti
Imi poate spune si mie cineva speci de pesti pentru nano acvariu
de melci nu trebuie sa te scapi neaparat,ei sunt foarte benefici intrun acvariu(curata plantele si acvariu de alge,resturi de mancare)daca nu ai lumina cel putin 0,5w/litru atunci nu e vina melcilor ca iti mor tie plantele,oricum succes in continoare

Forum Index » Profile for stoica claudiu » Messages posted by stoica claudiu
Go to: