Message |
|
Schimb 7 zebre(6 roz voalate si una normala 5-6cm)si o pompa de aer pe creveti,otto,corydoras panda,microrasbora galaxi si pe alti pesti nano acvariu
|
 |
|
imi pare bine ca va place acvariul meu, un acvariu mai mare am in plan sa-mi fac dar acuma nu prea am timp de el 
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
revin dupa o perioada de timp putin mai indelungata cu noi poze si noi modificari ale acvariului sper sa va placa :
|
 |
|
da poti tine discusi cu neoni cardinal 
|
 |
|
Alga aia poti sa o lasi acolo, la inceput asa apare la toate lemnele pe care le bagi in acvariu,oricum o sa dispara 
|
 |
|
melc 
|
 |
|
poze noi,scuze pentru claritatea lor au fost facute cu telefonul 
|
 |
|
iti multumesc si eu 
|
 |
|
neoni se comporta destul de bine adica nu dau semne ca ar fi speriati,pe parcurs oricum o sa ii dau si o sa imi iau 5-6 microrasbora galaxy dar momentan pesti cei mai mici pe care i-am gasit nu au fost decat neoni,mersi pentru informati 
|
 |
|
Revin cu noi informati despre nano acvariu:flora(cryptocoryne,un anubis pitic,muschi de java,riccia,vallisneria),fauna(5neoni,2neritine tepoase si un melc pomaceea matur pe care vreau sa il donez daca este cineva interesat din tg-jiu imi poate da un PM)
Asi avea urmatoarea intrebare riccia o pot folosi ca planta de gazon prinsa eventual de pietre cu plasa de nailon
O sa incerc sa revin cu poze noi cat de curand 
|
 |
|
salutare si bine ai venit, cam multi pesti intr-un acvariu asa de mic,poate ne pui si niste poze cu acvariu 
|
 |
|
Am si eu o intrebare e bine daca am bagat 5neoni intr-un acvariu de 15litri 
|
 |
|
incearca sa le dai hrana vie,daca nu gasesti la magazin ia niste rame din gradina, curatele bine de pamant,taiele marunt si dale 
|
 |
|
culuarea pestilor depinde de parinti daca parinti au fost putin colorati atunci si copiii lor vor fi la fel,de lumina cat de mult e plantat acvarul si de mancarea pe care le-o dai,dane si noua mai multe detali despre acvariu 
|
 |
|
pentru 30 litri sunt suficienti pesti pe care ii ai,eu zic sa nu mai ei alti 
|
 |
|
Imi poate spune si mie cineva speci de pesti pentru nano acvariu
|
 |
|
de melci nu trebuie sa te scapi neaparat,ei sunt foarte benefici intrun acvariu(curata plantele si acvariu de alge,resturi de mancare)daca nu ai lumina cel putin 0,5w/litru atunci nu e vina melcilor ca iti mor tie plantele,oricum succes in continoare 
|
 |
|