[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Problema cu un Guppy  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Krap
Unripe member

IP:

Am de cateva zile un acvariu si astazi am observat ca unul dintre pestii guppy inoata mai greu,inclinat...si sta pe o parte cand nu inoata.
Uitati o poza.
Ce as putea face?
El pare bine din poza,dar e facuta de sus...daca va utiati atent se vede ca sta inclinat...
[Thumb - 09052011637.jpg]

This message was edited 2 times. Last update was at 09/05/2011 15:40:01

[Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

In primul rand, bine ai venit. Te rog arunca un ochi pe regulament: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/59.page

Pe scurt, treceti localia la profil si fati o scurta introducere la sectiunea "Despre noi". Iti recomand de asemenea sa citesti ghidul incepatorului: http://www.acvariu.ro/ghid-incepatori
Din ce am dedus din postul tau, cred ca ai multe de invatat. Banuiesc ca nu ai ciclat acvariul, de unde si problemele pe care le ai. Multa bafta!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
Krap
Unripe member

IP:

Bine v-am gasit!
Acvariul a fost ciclat...pestele a murit din pacate...mi-a spus sora mea ca ieri a gasit un peste pe jos (a sarit din acvariu si a ramas acolo ) si cand l-a bagat in apa si-a mai revenit,pana azi,se pare ca acesta era pestele.
[Yahoo!]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Da mai multe detalii cu privire la ce acvariu, ce pesti ai, filtrare, hrana etc. Asta daca vrei sa te putem ajuta asa cum trebuie. Imi pare rau sa aud ca a murit.

[Yahoo!] [MSN]
Krap
Unripe member

IP:

Acvariul este de 30 de litri (stiu ca e cam mic)...pesti am aprox. 13 gupy si 2 sanitari.In curand o sa mai iau si alti pesti,bineinteles ma interesez de compatibilitate .
Filtrul este intern
Are incalzitor....
Hrana:contine un fel de fulgi....sincer nu stiu ce hrana este pentru ca nu am primit si cutia,hrana o am de la un prieten care are si el acvariu si v-a trebuii sa il intreb ce hrana e
Are plante....pietris,turba...
Apropo...am observat ca pestele care a murit era o femela gestanta...si iar dupa aceea,seara,am observat un puisor foarte foarte mic .
O sa fac si o poza la tot acvariul.
[Yahoo!]
stoica claudiu
Junior member
[Avatar]

IP:

pentru 30 litri sunt suficienti pesti pe care ii ai,eu zic sa nu mai ei alti
[Email] [Yahoo!] [MSN]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Nici eu nu iti recomand sa mai iei alti pesti. Trebuie sa iei in considerare si faptul ca guppy se inmultesc rapid.

[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Vivipari
Go to: