| Message |
|
|
|
Pai crescatorii de creveti, folosesc apa ro. Cu toate astea, unii chiar au plante frumoase.
|
 |
|
|
|
Jbl 1500
|
 |
|
|
|
Neonii papa pui de creveti f?r? ru?ine. De asemenea, nici gupii nu sunt mai prejos. Insa in 112l, plantat binisor, nu vei avea probleme cu ei.
|
 |
|
|
|
Se vinde un pachet de 3 sau 4 tipuri de bucephaladra, leaf, kedagang, theya si inca una careia i am uitat denumirea. In pachet sunt intre 8-12 plante. Poze la cerere pe whatsapp. 0729964418
|
 |
|
|
|
Stai linistita, pune cate intrebari vrei. Filtrul extern, la un debit de 900l/h e ok pentru tine. Te orientezi in functie de buget, important ar fi sa ai cat mai mult spatiu in canistra pentru materialul filtrant. La buget, ia in calcul ca marea majoritate a filtrelor externe vin cu bureti, pe care ar fi bine sa ii inlocuiesti cu un material filtrant biologic, gen sera siporax, SEACHEM matrix, substrat eheim pro, etc.
|
 |
|
|
|
Am lanterna, ma gandeam ca merge schimbata. Plm..
Ma bate gandul sa incerc si eu în viitor un sarat, am bazinul cu Bean animal si sump, matrix si oarece roca vulcanica ptr sump. Le strang incet, fara graba. Deci, ceva easy, nu vreau cine stie ce corali cu pretentii.
L.e. Mtumesc dumnul Dumitrescu!
|
 |
|
|
|
Salut. La un cub de 45, ce lampa low cost recomanda?i, chinezesti eventual ca nu imi e f frica.
|
 |
|
|
|
Salut. De ce nu folosesti tot apa de osmoza, nu e mai usor de pastrat nivelul ph peste 7,5 parca era un 7,8. Plus ca vei controla mai bine chimia apei. In rest, un bazin ingrijit, au crevetii ce manca??. Ce varietate de sulawesi ai ales? Din ce am mai urmarit, temperatura apei undeva la 28. Mult succes cu ei, cu siguranta o sa fie bine!
|
 |
|
|
|
Probabil o higrophila.
|
 |
|
|
|
Nasol. Ai avut cumva curentul oprit, posibil sa fie o deciclare. Fa o poza, sa vedem. Incearca sa stergi cat poti din plante. Pana acum nu ai avut probleme cu apa, probabil aveai aceleasi valori la silicati si inainte. Eu as face mai des schimb de apa, fara sa omit sa fertilizez, chiar sa maresc putin cantitatea de co2, sa fortez putin plantele sa consume mai mult.
|
 |
|
|
|
Super. Da niste detalii din casa, cum il intretii, il tii acoperit, il stropesti zilnic, alte detalii de mentenanta, ce lumina ai. Felicitari inca o data, spor!
|
 |
|
|
|
Salut. Daca nu ai pesti, apa o schimbi dupa 3 - 4 saptamani, intre 50-80%. Daca ai pesti, 20-30%cam la2 zile.
|
 |
|
|
|
O buna alegere T8 fluora de 18W combinat cu 865 Day Light sau 965. Eu am luat saptamana trecuta combinatia asta, 2fluora cu un 965 de la marbo. Super ambalare, recomand.
|
 |
|
|
|
Welcome!
|
 |
|
|
|
Salut. Din poza asa pare, are burta mare si patrata, ce ar indica in mod normal ca se apropie de a fata.
|
 |
|
|
|
Foloseste ce ai, in functie si de posibilitati. E suficient pentru plantare un 4 cm, pe partea de la mijloc in spate ar merge putin mai mult. Nu e nevoie de altceva, la un buget mai mic te descurci cu ce ai. Substratul oricum se va activa, rabdare sa fie. Sunt multe tutoriale pe net, urmareste cateva. Spor!
|
 |
|
|
|
Eu sunt foarte multumit de jbl, cp 902 e alegerea perfecta pentru 80 litrii. Ai buget, cauta genera?ii noi, ca au aparut filtre noi, modele super, cu incalzitor si prefiltru incorporat. Oase e unul din ele, dar mai sunt si altele.
|
 |
|
|
|
O sa ai un 4 cm, aproximativ.
|
 |
|
|
|
Esti la limita, undeva între 2 - 3 cm. Cam pu?in.
|
 |
|
|
|
Scoate capacul filtrului si repozitioneaxa-l. Poti apasa putin pe el dupa ce l ai inchis, sa aiba o etansare mai buna.
|
 |
|
|