[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
adica acu a facut rost de radiatoare mai mari .....tztztztz!!!! hai aruncati-le pe acvariu si faceti poze sa vedem

Dorine vezi ca vreau si eu dimming Am gauri in lampa imi lipsesc potentiometrele

ps. koala am primit coletu, multam maxim te astept la mare
arata intr`un mare fel cu tot cu background

BRAVAS!
koala bag de seama ca iar te-au luat in balon

ps, trimit si eu un frag de ceva la teste

Cuvintele sunt de prisos
koala wrote:Maine am sa iau si restul de pietre de la mosu (coloanele cimentate) si am sa definitivez rockscape-ul... voi pune, evident , poze!

sa vezi ce fabrica de sps iti faci tu acolo
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai deci e superb, bravoooooooooos, koala vezi ca ai un pm de la mine
frumos domne, foarte frumos, bravos
si eu si gabriel am folosit pentru fundalul negru al bazinului den braven pentru ca amandoi avem cutiile de la overflow lipite pe geam, sikaflexul fiind foarte male am avut emotii cu lipitul intre ele si am ales varianta asta, daca nu ai cutii and stuff sikaflexul intradevar pare-se ca si-ar face treaba de minune.
Negrul nostru de pe fundal este un gri foarte foarte foarte inchis, insesizabil aproape la fel ca unele mici bule de aer ce au ramas din cauza densitatii siliconului
koala wrote:Ia baiatu' si din ala, daca trebuie...

Va rog sa ma scuzati dar nu pot sa ma abtin:

Nea koala ce ziceam mai devreme?
Haide bre daca tot faci o treaba fa-o cum trebe, skimmeru de zice gabi despre el l-am vazut si eu, si recent la baiatul care il are acum, si chiar functioneaza belea

ps. daca nu gasesti freza / dremmel cand ajungg la capitala il iau cu mine si hackerim capacu
baga un export rapid la national arena ca asta parca pare mai bun
me like, felicitari inca un topic ce il voi urmari cu interes
koala wrote:- oricum, eu nu bag otet in acvariu nici sa fiu picat cu ceara .

asa ziceai si cu osmoza
koala wrote:La Dalboka imi statea, o scoicuta el halea...si o bere ca-mi cerea... Kamenitza ii zicea, si tare rece era.

Pai si nu faci un ocol prin Cta cand te intorci acasa?

PS. cum ar fi sa gasesti furtunu de la osmozor pe jos si nu in acvariu?

superb, bravos
koala wrote:- studiez, destul de serios, posibilitatea tehnica de a incropi o instalatie de RO care sa fie demontabila... nu promit nimic , da' incerc sa tin cont de sfaturile voastre.

Maine iti fac poze cum o am eu prinsa la baie, nici la mine nu e pusa constant, merge doar peste noapte cand renunt la chiuveta
eu sunt super super super prins dar le pun mai tarziu, ciprian multam de poze, m-am uitat rapid peste ele nu pot sa ma pronunt inca te tin la curent mai tarziu cel tarziu maine
pc.ciprian@yahoo.com
ne place ...place place place , bravos
Takashi Amano defapt la origini este un fotograf japonez si unu dintre cele mai mari nume in arta aquascaping-ului. Stilurile sunt 4 mari si late (parca )
1. iwagumi
2. olandez
3. nature
4. biotop

Da`i cu goagle si vezi ce`ti place mai tare si de acolo
daedal wrote:@andrei96
salut!
cum se numeste planta aia din fundal? (aia multa)
mersi

Didiplis Diandra

(click pt mai multe poze)

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: