[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: razvan
Forum Index » Profile for razvan » Messages posted by razvan
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by razvan
nu face numeni misto de tine, dar daca vi si zici ca ai pescuit pastravi in marea neagra, este de datoria noastra sa presupunem ca e chefal sau stavride. treaba mai nasoala e cind, desi noi iti spunem o chestie destul de plauzibila, te "incapatinezi" sa sustii mai departe ca totusi erau pastravi ...

repet, or fi altceva, care seamana sau aduce cu artemia, dar nu este artemia.
man, nu te gindi ca ai pus la radacina plantei un cui, din care ea isi va trage tot fierul de care are nevoie.. plantele nu asimileaza rugina, ci fierul din compozitia unor compusi complecsi.
ia gindeste-te de ce se mai produce fier hausman (pentru copii) cind foarte bine, ar putea sa inghita niste pilitura de fier si gata ;)
la fel si cu plumbul, si daca ar fi doar plumb, poate n-ar fi nimic, dar este oxid de plumb, care este foarte toxic.. saturnismul iti spune ceva ?
man, artemia e "de apa sarata" .. apa dulce e "toxica" pentru ea...
poate o fi altceva cu care seamana sau aduce.. ?????????????????/
....si decit sa ne certam,
mai bine un cintec vesel sa cintam ....

rogu-te, pentru multumirea sufletului meu ;) fa 90-ul ala 1.20 - 1.30 sa incapa neoanele de 36 W ca lumea!! ;) si daca pui 2 intaritoare longitudinale si unul transversal la mijloc... poti sa dormi linistita .

nu te supara daca torn gaz pe foc, dar (zic eu) ca ti-ar fi mult mai usor din punctul asta de vedere
bafta in realizare
si daca ii pui mult hulitele intaritoare, burta dispare!!
este specificat undeva pe eticheta un debit( Q de obicei) in litri pe minut, in functie de inaltimea coloanei de apa ...
AtoM wrote: ..sunt din BUCURESTI...daca puteti sa ma ajutati cu niste adrese de PET SHOP-URI unde pot gasi accesorii si "animalutze"...

MERSI

ai putea sa fi un pic mai precis, cam pe unde in bucuresti? ca "satul" e mare
oricum bun aparut printre noi, fa ochii mari si urechile palnie, si n-o sa ai nimic de perdut
007 wrote:constat "musuroi" ca varsta(probabil 10-11 ani) nu-ti permite sa deosebesti femeile de barbati,

daca bagi o geana aici o sa observi ca presupunerea ta e falsa, daca intr-adevar poza apartine autorului

007 wrote: FII BARBAT ! furnice!

fizic , se pare ca este, metafizic...... mai are de ajustat pe ici pe colo ...
si daca tot a sarit lumea (inclusiv eu) cu gura pe tine, daca vii duminica, adu si o bucatica de iarba perlata d'aia, sa vada si nervu' nostru optic acea minune neintilnita inca pe plaiurile noastre, ca mai sti .. o fi vre-o "buruiana" de care inca noi nu am auzit, sau o fi ceva intr-adevar de acvariu, dar berbeaca n-a stiut cum ii zice, si ti-a bagat pe ureche prima denumire care i-a venit in minte ... ca exista si varianta asta ..
Join wrote:Sunt de acvariu. Cred ca se cheama Iarba perlata?!
De sfatuit, m-a sfatuit vanzatoarea .

si daca-ti zic eu ca de fapt ii zice marginalia aquarienzis, ma crezi?
man, sigur aia e planta de acvariu, ca de iarba perlata nu prea s-a auzit pe meleagurile noastre mioritice. yo zic sa te duci la tanti, sa o iei de beregata, sau de jugulara si sa-i zici " fa..ptura omeneasca zi-mi cum ii zice la planta, ca te musc de faringe ca vampiru' din carpati"
zau, nu-i de joaca, dupa aia o sa vi sa ne spui ca-ti mor pestii si nu sti de ce ... SIGUR E PLANTA DE ACVARIU?????????

Join wrote:Important e ca am reusit sa curat apa dar imi e frica de pamantul "respirat" de pesti.

nu-ti face mari probleme din punctul asta de vedere, branhiile se curata, probleme sa-ti faci din cauza chimicalelor pe care ( eventual) le avea pamintul respectiv, sau a microorganismelor continute.

vad ca stai in dristor, rupe-ti si tu duminica o juma' de ora si treci pe avrig. la circiuma, si ai sanse sa faci rost de plante de n-ai unde sa le pui ... sau poate nu .. e o loterie ..
va sugerez "subtil" sa nu mai dezvoltati subiectul apometre - debit mic, deoarece am putea fi acuzati ca vrem sa pagubim apanova...
fenomenul este cunoscut, dar hai sa tinem doar pentru noi si sa nu le dam idei de imbunatatire a apometrelor, care ar putea contoriza si acel mic debit
@ Adi[CG] - vad ca lumea se intrece cu gluma... n-ai putea sa dai ceva detalii despre vietuitorii din baltoaca aia, daca seamana cu ceva cunoscut de prin acvariile noastre? te pomenesti ca s-or fi aclimatizat neonii rosii pe la noi si nu stim .. ;)
man, trebuie sa intelegi un lucru .. apropo de apa de iaz...
e buna, e foarte buna chiar, dar pentru pestii autohtoni, al carorsistem imunitar nu e facut varza dupa generatii de reproduceri in acvarii "sterile" um sunt "pestii exotici" ..
daca pe un miner, il scoti din mina, si-l aduci la bucuresti, o sa exclame extaziat, "dom'le ce aer curat aveti aici, nu ca la mine in mina ... " cam asa e si cu situatia ta, dar pe dos ;)

mai spun o data , si cine are urechi, sa auda ..

APA DE ROBINET, NU FACE RAU LA PESTI DACA ESTE TURNATA CU DEBIT FOARTE MIC !!!!!!!

daca in set up-ul pe care ai reusit sa-l misti de la tine ( 130 l apa, plante , substrat, pesti) lasai sa se umple acvariul cu apa direct de la robinet, dar la un debit de aprox. 10l /20 min nu aveai nici o problema ( sau poate aveai, dar minora, si pestii treceau relativ usor peste ea)

sa nu te simti vinovat de moartea pestilor, ca nu de la tine li se trage, ci de la gestul monumental de a baga "apa din iaz" ..... dupa ce ca pestii erau stresati si "tulburati" de schimbare, le-a turnat pe cap o galeata de microbi, care i-a pus pe .. cu burta in sus ..
acelas fenomen am observat ca se intimpla si in cismigiu ...
dar pesti sunt autohtoni, nu de acvariu ..

glumind acum .. o fi vre-o specie de killie autohtoni, le raman icre "de anul trecut" si eclozeaza in primavara ..

am auzit "povesti" cu icre aduse de vint, sau pe picioarele pasarilor calatoare... dar bunul simt tehnic ma cam impiedica sa le dau veridicitate de 100% ... daca era o baltoaca pe un cimp, undeva, hai, mai merge, dar un pond in mijlocul orasului ...
sau mai repede starterele, sa nu fie "lipite" contactele, si sa ai filamentele permanent sub tensiune ....
spre surprinderea mea, am vazut aseara in mirificu' magazin din cora , fluval 304 la pretul de 3.450.000!!!!!!!!!!!!! nu vreau sa fac antireclama, dar efectiv m-a surprins pretul , pe care l-am considerat "mic" fata de ce stiam ..
osugestie .. nu-i musai sa o adopti,
incearca sa mai scazi din inaltime si sa cresti latimea acvariului .. rezultat = scade inaltimea coloanei de apa( in beneficiul plantelor, care vor primi ceva mai multa lumina) si creste suprafata de fund a acvariului, lasindu-ti ceva mai mult "spatiu de joaca" cu plantele si pestii. alte beneficii, stai mai linistit cu geamul si EVENTUAL elimini necesitatea folosirii intaritoarelor ( desi dupa mine sunt sfinte, si uneori ajuta la fixarea furtunelor, cablurilor, etc.. )
acum serios vorbind, poti grabi ciclarea, utilizind substratul de la acvariul vechi, "spalind" mizeria din buretele filtrului vechi, in bazinul nou setat.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index