[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adi1974
Forum Index » Profile for adi1974 » Messages posted by adi1974
filtru intern eheim,sunt cei de la avatar,nu i cunosc ca si specie
momentan ii las asa,sa se faca cei 2 bine si mai vedem,vad ca nu prea mai stau la odihna
mai am unul mai mare de 180l dar este cu alti pesti,este facut de mine,daca scap de ce am in el o sa l fac steril pe asta mare

im i plac foarte mult si nigrofasciatum,bineinteles au acvariile lor mult mai mici,astept sa mi iasa cu puiuti la plimbare
125l
momentan nu vad nici o bataie sau alergatura intre ei
urmeaza sa mai imi iau,sper
fata de ieri par cu mult mai bn,tetratecul ex400 ieri l am montat,inoata in card vad cu ceilalti,sper sa fie bn
sunt de la ida bucuresti,deci mediu steril,cat priveste testele de apa am sa le cumpar ca se pare ca nu se poate fara ele,
nu am nici o valoare a apei,dar ma bucur ca de o juma de ora de cand ii privesc nu se mai lasa pe fundul acvariului
3-4cm
salut,am 6 discus care au fost tinuti 2 zile intr un acvariu de 30 de l,cel mare pe care il am nu era gata,acvariul este echipat complet plus o tetratec ex400,cei bolnavi mananca dar mai si se odihnesc pe fundul acvariului,ii hranesc cu mixtura si tetradiscus,deci?

cei bolnavi au 4-4cm,ceilalti 6-7,acvariul este semiplantat
nu stiu sa fac un topic,deci...
cei bolnavi au 3-4cm,ceilalti6-7,toate au un inceput in viata,asa ca...trebuiesc salvati
acvariul este semi plantat,venilarea acvariului se face cu un tetratectec ex400,acvariul este cumparat cu tot echipamentul,2 tuburi ,incalzitor,pompa,termometru,cat priveste topicul astept sfaturi cum se face,sunt la fel de incepator si aici ca si in cresterea discusilor
salut,am 6 discusi care pana sa mi fac acvariul de 125 de l au stat intr unul de 30 de l vreo 2 zile,problema este ca 2 dintre ei au arsuri,macate cozile si se cam odihnesc pe fundul acvariului,de mancat papa,daca bat in geam la ei se ridica si innoata,ce pot face?
buna,am 6 discus,care au stat 2 zile intr un acvariu de vreo 30 de l,problema este ca 2 dintre ei au coditele arse si se culca sa zic asa pe fundul acvariului,daca ma fac la ei isi revin,pot spune ca se odihnesc,ce pot face in cazul de fata?

Forum Index » Profile for adi1974 » Messages posted by adi1974
Go to: