[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: petronela
Forum Index » Profile for petronela » Messages posted by petronela
buna seara,sunt Petruta din Bucuresti si de curand sotul meu mi-a facut cadou un acvariu de 240 l.are un filtru Tetratec in 600plus,incalzitor HT150 si termometru si vibratorul tot Tetratec. nu cunosc prea bine toti pestii asa ca sper sa scriu bine denumirea lor : 2 opaline gourami,2 pterophyllum scalare,2 oranda gold fish,2 shubunkin,4 ryukin gold fish(carassius auratus),2 red eyed tangerine sword tail,10 zebra danio,2 dwarf gourami,2 moly,10 sanitari, 4 guppy si 28 paracheirodon innesi(din care mai am 5).iar ca si plante: anubias barteri,lanceolata,elodea densa,caboma aquatica,vallisneria asiatica si tortifolia,alternathera lilacina.nu cunosc granulatia nisipului si nici a pietrei de decor.acvariul nu a fost ciclat.nu stiu daca am procedat corect si daca pestii sunt compatibil,de vineri pana acum nu am avut nicio problema in afara de disparitia misterioasa a neonilor
petronela wrote:Buna seara tuturor,de cateva zile am primit cadou un acvariu de 240 l.Acun 1 ora am constatat ca din 28 de neoni nu mai am decat 5.care ar fi cauza?am multe specii de pesti si nu stiu daca ar putea fi atacati si chiar mancati de unu dintre ei.astazi pe la 11 erau toti.din 23 care lipsesc nu am gasit decat 1 mort.
filtrul este in interiorul acvariului...si neonii sunt micutzi.am desfacut filtrul si nu este nici unul acolo...
Buna seara tuturor,de cateva zile am primit cadou un acvariu de 240 l.Acun 1 ora am constatat ca din 28 de neoni nu mai am decat 5.care ar fi cauza?am multe specii de pesti si nu stiu daca ar putea fi atacati si chiar mancati de unu dintre ei.astazi pe la 11 erau toti.din 23 care lipsesc nu am gasit decat 1 mort.

Forum Index » Profile for petronela » Messages posted by petronela
Go to: