[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
neoni disparuti...  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
petronela
Unripe member
[Avatar]

IP:

Buna seara tuturor,de cateva zile am primit cadou un acvariu de 240 l.Acun 1 ora am constatat ca din 28 de neoni nu mai am decat 5.care ar fi cauza?am multe specii de pesti si nu stiu daca ar putea fi atacati si chiar mancati de unu dintre ei.astazi pe la 11 erau toti.din 23 care lipsesc nu am gasit decat 1 mort.

This message was edited 1 time. Last update was at 21/02/2011 19:47:12

[Email] [Yahoo!]
Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

daca ai filtru extern si neonii erau mici sunt 90% sanse sa fi facut cunostiina cu turul filtrului. Eu i-am gasit intacti in filtru a doua zi.
petronela
Unripe member
[Avatar]

IP:

petronela wrote:Buna seara tuturor,de cateva zile am primit cadou un acvariu de 240 l.Acun 1 ora am constatat ca din 28 de neoni nu mai am decat 5.care ar fi cauza?am multe specii de pesti si nu stiu daca ar putea fi atacati si chiar mancati de unu dintre ei.astazi pe la 11 erau toti.din 23 care lipsesc nu am gasit decat 1 mort.
filtrul este in interiorul acvariului...si neonii sunt micutzi.am desfacut filtrul si nu este nici unul acolo...
[Email] [Yahoo!]
Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

ar trebui sa dai mai multe amanunte, probabil moderatorii te vor indruma la sectiunea despre noi unde sa ne descrii exact ce acvariu ai si cu ce dotari. E greu sa presupui ceva fara prea multe date. Dar sunt curioasa cum ai reusit sa ii numeri...eu am 20 si nu am reusit sa ii numar niciodata pe toti...cand au disparut am observat ca erau doar cativa, nr exact a fost cam greu de presupus...
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Mai intii de toate ar fi trebuit sa te prezinti la sectiunea Despre noi, pentru ca asa procedeaza orice persoana civilizata cind intra intr-o "casa noua".

Pe urma ar fi fost indicat sa dai date despre bazinul tau, despre echipamente, plante, conditii - temperatura, pH etc, daca acvariul a fost ciclat in prealabil sau nu si despre speciile de pesti intrucit nu avem capacitati paranormale si drept urmare nu putem nici macar intui cauza disparitiilor misterioase a neonilor.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: