Buna, a trecut ceva vreme de la ultima mea prezentare.

Nu am incetat sa urmaresc forumul in timpul acesta, insa mai mult "am privit si am invatat". Bine sper.
Intre timp s-au mai schimbat putin lucrurile.
Am trecut la un acvariu de 180 litri, pe celelalte nu le mai am. Deci, pe scurt, situatia sta momentan asa:
-acvariu 180 litri cu mobilier negru (modelul din Hornbach)
-la lumina am adaugat inca 2 neoane T5 39 W OSRAM 865 pe langa 2 T8 865 si 830 originale ale acvariului
-substrat din Hornbach granulatie 2-4 mm si bile JBL la radacina plantelor
-filtru extern JBL 901e cu inele ceramice, Micromec, Ada Bio Rio si sertarul superior cu buretii originali
-instalatie CO2 din stingator 3l cu robinet, reductor cu electrovalva luat de pe co2art.uk, numarator de bule si difuzor Bazooka. Jetul de bule "plimbat" in bazin de un filtru intern Aquael 1
-o creanga de aproximativ 80 cm plina de moss, o sa o vedeti in poze
-diferite plante: flame moss (dominant), bacopa, echinodorus si inca cateva pe care nu le stiu
-fetrilizanti EasyLife
-fauna: calistus, neoni, botia, corydoras si SAE. Plus o gramada de creveti (am plecat cu 3, acum sunt aproximativ 100)
-2 prize programabile *lumina si electrovalva)
-hranitor automat Eheim
Acvariul are acum aproape un an de la start, este stabil, sunt foarte multumit de cum arata. Voi mai renunta la mossul de pe crengile de jos, pentru a lasa lumina. Va las si pe voi sa vedeti.