[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mephisto
Forum Index » Profile for Mephisto » Messages posted by Mephisto
Bolbitis Heudelotii - 20- lei tufa

0735371713
Vand Bolbitis Heudelotii 10 lei tufa tel: 0735.371.713
Vand pogostemon erectus 1 leu firul, comanda minima 10 fire
Tel 0735.371.713

image
30 de lei.
De vanzare tufa mare de microsorum pteropus din imagine (din spatele buturugii ramificate)

image

Tot microsorumul e fixat pe un singur mopan si se vinde la 40 lei.
Tel 0735.371.713
Am si riccia.
Am din nou Pogostemon Erectus si Christmas Moss
Tufa de microsorum s-a dat. Celelalte plante mai sint disponibile, inclusiv christmas moss.
Din echipamente mai e valabil doar reactorul Aqua Medic
Tufa de microsorum, incalzitorul si doua poturi christmas moss rezervate pana vineri.
Pogostemon erectus epuizat deocamdata.
Plante:

Riccia fluitans - 5 lei 10x10 cm

Christmas moss - 10 lei 15x15 cm

Ammania Bonsai - 1 leu firul

Pogostemon Erectus - 2 lei firul

Riccia Fluitans - 10 lei 15x15 cm

Tufa mare de Microsorum Pteropus crescuta pe mopan - 25 lei - vanduta

Echipamente:

- Eheim Surface Skimmer - 80 lei - vandut

- Reactor CO2 Aqua Medic Reactor M - 100 lei

- Reactor CO2 JBL Proflora Taifun + extensie (total 15 elemente) - 60 lei - vandut

- Incalzitor Eheim Jager 150W - 50 lei - vandut

10 % reducere la preturile de mai sus
Se adauga:

- Filtru intern Eheim Pick Up 2008 - 40 lei

- Balast electronic Osram Quicktronic Professional - 30 lei
De vanzare urmatoarele echipamente:

- Filtru intern Eheim Aquaball 2212 - 120 lei

- Eheim Surface Skimmer - 100 lei

- Reactor CO2 Aqua Medic Reactor M - 120 lei

- Reactor CO2 JBL Proflora Taifun + extensie (15 elemente) - 70 lei

- Incalzitor Eheim Jager 150W - 60 lei

Telefon 0 743 09 31 39
Acelasi pret tufa de 20-25 fire. Bonus hemianthus micranthemoides sau staurogyne.
Se adauga la vanzare 2-3 poturi de glossostigma 10 lei/pot
Accept si schimburi cu neritine sau creveti
In zona Colentina - Kaufland
Vand Heteranthera Zosterifolia tufe de minim 10 fire ramificate - 1 leu firul
Plantele provin din tufa din imagine:

image
Absolut normal... inca nu am vazut negru sa nu alerge dupa auriu..
Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca ma primiti cu bratele deschise!

kmol wrote:
Mephisto wrote:Am "virusul" acvaristicii de doi ani (sa-l stapanesc sanatos, stiu

Colegu' nu fi egoist, raspandeste-l domnule

Am deja doua victime la activ care trec prin toate chinurile, surprizele, esecurile si frustrarile aferente inceputului "bolii". Cate injuraturi imi iau numai eu stiu...
Doua cuvinte pentru semnatura ta: absolut geniala!

pc.ciprian wrote:Bine ai venit iti urez si eu, chiar imi place bazinu. De spirogyra cu sae am scapat eu, sau mai merge cu apa oxigenata

Ceva buturgi sa iasa din zosterifolia aia?

Multumesc, esti binevoitor, dar deocamdata e departe de ce ar trebui sa fie. Zici ca ai scapat de spirogyra cu sae? Foarte frumos si comod ar fi fost. Sae ai mei nu catadicsesc sa haleasca asa ceva, intorceau coada cu dispret cand treceau pe langa ea, n-aveau nici o treaba cu fenomenul... Apa oxigenata am folosit dar degeaba...
Buturugile sint intr-adevar sarea si piperul unui aranjament frumos, ma tot uit sa-mi iau dar inca nu am gasit nimic sa-mi placa cu adevarat.

Porcu wrote:Bine-ai venit babaciune ....... ne bucuram cind apare cite unu' scolit in acvaristica altor vremuri.

Mersi faraoane... Din cate am vazut am multe de invatat de la voi
Salut membrii acestui forum
Numele meu este Adi Badita, am 36 de ani si sunt din Bucuresti. Am "virusul" acvaristicii de doi ani (sa-l stapanesc sanatos, stiu) si aici ma refer la acvaristica moderna, nu la cea old style cu care, de altfel, am crescut de mic, tatal meu avand la randu-i acest hobby. Nu ma consider un avansat, dar nici un incepator
In prezent sunt detinatorul unui bazin de 240 l (120Lx50hx40l) Eheim Aquatics si al unui nano de vreo 35l in care cresc endleri (clasa N) si creveti Red Cherry.
Bazinul mare este echipat cu:
- Sistem CO2 complet respectiv PH Controller + sonda + electrovalva Aqua Medic, butelie de 3litri, numarator bule JBL, reactoare Aqua Medic 500M si JBL Taifun cu extensie (le folosesc alternativ)
- Filtru extern JBL Cristalprofi E900
- Skimmer Eheim
- Lumina 2x54w Osram Cool Daylight 865 (vreau sa dublez lumina asap)
- Priza programabila
- Stand productie proprie din pal de 25mm

Plante: Heteranthera Zosterifolia, Ludwigia Repens Rubin, Glossostigma Elantinoides, Staurogygne Repens, Hemianthus Micrantemoides, Eusteralis Stellata, Bacopa Caroliniana, Riccia pusa pe roca vulcanica, Hygrophila Polysperma Blyxa Japonica.

Pesti: 15 Neoni, 8 Barbus Titteya, 6 cardinali, 5 Tetra pinguin, 5 SAE, 1 Pleco Albino, 1 Corry

Fertilizez cu PPS Pro

Acvariul este in revenire dupa tratamentul cu Protalon 707, singura solutie pe care am gasit-o pentru eliminarea unei alge groaznice (spirogyra), alga pe care nu o doresc nimanui si cu care m-am pricopsit pentru ca nu am respectat regula carantinei. Urasc sa folosesc orice fel de algicid dar in acest caz a fost singura solutie. Am pierdut in urma acestui tratament mai multe plante printre care si "covorul" gros de glosso...

Acestea fiind zise, ma bucur sa va cunosc si va prezint o poza cu acvariul. Sper sa avem o colaborare frumoasa

image

Forum Index » Profile for Mephisto » Messages posted by Mephisto
Go to: