[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalos
Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
exista ceva de genul asta, dar pt lichide....
dar nu cred ca stie dozaj asa mic
hranitorul deja este in drum spre baia mare
cu tot respectul, dar eu am vorbit doar despre ceea ce se vede din acea poza, sincer nu am de unde stii ce este in spatele buturugii.
daca este o cantitate mai mare, te rog trimite-mi o poza pe mail, si eu zic ca vom bate palma negresit

multumesc
alien nu ar fi o problema cei 10 ron, insa ceea ce ai dta in poza aia acolo - nu imi ajunge nici pe o masea.

multumesc orikum
4 socluri T5 au ajuns la mirciulik,

sa le folosesti cu placere mirciulik.

multumesc
Dau 3 anubias, 4 cryptocoryne si inca 4 firicele de Limnophila sessiliflora pt niste moss.
Las la aprecierea celui care vine sa ia plantele cat moss imi va da in schimb.

Plantele sunt cele din poza

image

imi cer umil iertare pt calitatea pozelor...dar nu am inca un aparat mai performant
imi cer iertare, am uitat sa precizez ca tratamentul s-a facut intr-un bazin separat cu capacitate de 15 l.
eu am trecut cu binisor peste asa ceva cu sera bactopur
Bogdan acum aprox o ora si jumatate am ridicat banii veniti de la dta.
Iti multumesc pt incredere, corectitudine, si mai ales promptitudine.
Maine v-a pleca coletul catre dta.
Ai tot respectul meu.

O seara buna.
Azi am reusit sa pun mana pe un aparat mai ingenios si am facut poza si la un soclu T8, in consecinta rog adminii sa ma ierte ca abea acum urc si aceasta poza, si ii rog sa stearga prima poza din anunt.
Multumesc

image
no, doar socluri T5 si T8, pt neoane incearca la marbo
dle mirciulik, imi cer iertare dar cand m-ai sunat dta eram pe undeva pe langa predeal, am ajuns acasa undeva in jur de ora 22.40, si am considerat ca ora asta nu e tocmai demna de dat telefoane, apoi astazi la job am avut o zi cat sa imi amintesc de ea toata saptamana.
Acum in ceea ce priveste soclurile pt dta, ne putem intalni in decursul zilei de maine..sau cel mai sigur miercuri, imi lasi dta pe pm un nr de telefon si te voi contacta sa stabilim cum procedam.
iau eu melcii daca esti de acord si nu iti sunt utili tie....

multumesc
ok, atunci le cumpar eu pe toate.
ramane dupa ora 17:30 la big berceni la statia de metrou
multumesc
ma intereseaza pe mine doar Hemianthus Micranthemoides,

cum putem proceda??
Fac o precizare, pentru a nu se intelege gresit (Precum tocmai m-a intrebat cineva intr-un PM)

Pretul este 13,5 RON
Am eu de vanzare, si SOCLURI CU PROTECTIE LA APA - T8 si T5 - la pretul de 130.000 bucata daca te intereseaza (taxele postale le suporti dta)
rog un admin sa inchida acest topic.
planata in intreaga ei suprafata are un nou camin

multumesc
filtrul s-a vandut,
kitul -Instalatie Ferplast Kit CO2 Energy Classic - s-a dat
test JBL CO2 - s-a dat

raman la vanzare celelalte,
pt preturi si detalii rog PM

multumesc
se poate o poza pls?

Forum Index » Profile for catalos » Messages posted by catalos
Go to: