[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: SarcaPatrick
Forum Index » Profile for SarcaPatrick » Messages posted by SarcaPatrick
Deci am un acvariu de 120 l tin in el 5 discusi si 10 neoni stiu (Puscarie pt discusi)

M-ar interesa ce filtru sa pun sa fie foarte bun sa filtreze "ca lumea" si ce pietris sa fie preferabil pt acesti pesti

Incan o problema Ce curatatori pot pune ? (care nu mananca icreele depuse de discusi)
Nu este de 100l este de 330 l ...
Deci ... nici nu stiu cu ce sa incep...ok ... acuma 5 luni mi-am cumparat cu acvariu de 120 l primul acvariu ameu totul a fost ok ... pesti normali (gupy xifo... scalari neoni etc) bun dar mi-am cumparat un Acvariu de 100 Lungime 55 latime si inaltime 60 ... si as vrea sa cresc/tin in el CICLIZI AFRICANI .. bun dar eo nu prea stiu nimic aproape despre pesti astia : ce mananca .. si alte chest ... as vrea sa stiu si eu cam ce si cum imi trebuie pentru a intretine acesti pesti

Bun o alta problema as vrea sa-mi ziceti ce nisip si ce plante sa pun in acvariul pentru ciccliz si in + sami spuneti apa cum sa o tratez cu Ph ca nu prea am inteles eo am citit dar ....

Forum Index » Profile for SarcaPatrick » Messages posted by SarcaPatrick
Go to: