[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Putin ajutor  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
SarcaPatrick
Unripe member

IP:

Deci ... nici nu stiu cu ce sa incep...ok ... acuma 5 luni mi-am cumparat cu acvariu de 120 l primul acvariu ameu totul a fost ok ... pesti normali (gupy xifo... scalari neoni etc) bun dar mi-am cumparat un Acvariu de 100 Lungime 55 latime si inaltime 60 ... si as vrea sa cresc/tin in el CICLIZI AFRICANI .. bun dar eo nu prea stiu nimic aproape despre pesti astia : ce mananca .. si alte chest ... as vrea sa stiu si eu cam ce si cum imi trebuie pentru a intretine acesti pesti

Bun o alta problema as vrea sa-mi ziceti ce nisip si ce plante sa pun in acvariul pentru ciccliz si in + sami spuneti apa cum sa o tratez cu Ph ca nu prea am inteles eo am citit dar ....
bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

desi nu am avut in viata mea ciclide, eu nu le-as baga intr-un acvariu de 100 l si nici nu as pune plante la ele.

Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii
[Email] [Yahoo!]
SarcaPatrick
Unripe member

IP:

Nu este de 100l este de 330 l ...
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

pai hai sa ne ajuti pe noi intai sa stim de unde esti in primul rand.
treci la rubrica despre noi,unde spui si tu 2-3 chestii despre tine,numele complet conform noului regulament si in final treceti locatia la profil.
dupa sunt 100% sigur ca sar in ajutor colegii de aici care au cichlide (asa se scrie corect) africane.
pana atunci poti totusi sa citesti ce este la link-uri utile,respectiv ghidul incepatorului si ciclul azolotului
http://www.acvariu.ro/ghid-incepatori
http://www.acvariu.ro/generalitati/-/asset_publisher/uA9v/content/15819?redirect=%2Fgeneralitati
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Scri tare,...ciudat!
Daca incerci sa te orientezi putin dupa cum scriu cei mai vechi de pe aici vei fi acceptat cu mai multa placere.

This message was edited 1 time. Last update was at 19/01/2011 22:36:56

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: